Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de prânz (12 septembrie): cotă 25 din 7 meciuri!

Experții BETMAG au ales 7 meciuri pentru o cotă spectaculoasă!

În weekend, după o masă copioasă de prânz, ce merge mai bine pentru un parior adevărat decât un bilet alcătuit din oferta destul de suculentă din intervalul orar 13.00 -15.30?

Experții BETMAG vor analiza cele mai bune variante și vă vor oferi, în fiecare weekend, sămbătă și duminică, un astfel de tichet, denumit BILETUL DE PRÂNZ. Încercăm să profităm de meciurile din ligile 2 și 3 ale Germaniei, de partidele din liga secundă daneză și în general de tot ce merită jucat …”at the lunch time”, în așteptarea ofertelor tentante de după-amiază și seară.

Miza pe Germania 2 și 3!

Ca de obicei pentru un astfel de bilet ne vom axa pe meciurile din Germania. Fortuna Dusseldorf nu pierde la Aue, într-un meci de goluri multe, iar Paderborn – Schalke, cap de afiș în 2.Bundesliga este un meci de…ambele marchează. din cele două meciuri din oferta ligii a 3-a, ne-a făcut cu ochiul mechiul Hallescher – 1860 Munchen, un duel în care ne așteptăm de asemenea la un GG fără emoții.

Tichetul este completat de derby-ul ligii a doua daneze, Helsingor – Hvidovre, cu o cotă foarte bună la 3+, 1.67. În Elveția ne așteptăm la un meci de goluri multe între Servette și St. Gallen, iar tot în Țara Cantoanelor, dar în liga secundă, Vaduz marchează de la două goluri în sus în fața codașei Kriens.

Ce meciuri de prânz am evitat?

Închidem biletul de prânz cu un meci din Ligue 1, un campionat care a explodat la goluri în acest start de sezon. Același lucru ne așteptăm și la duelul Montpellier – Saint Etienne, unde GG-ul este foarte probabil, mai cu seamă că ambele formații marchează cel puțin un gol, meci de meci, de vreo lună și jumătate încoace.

Am evitat Sampdoria – Inter, acolo unde campioana pleacă favorită, dar ne putem aștepta la o surpriză dat fiind faptul că nerr-azzurii au avut foarte mulți convocați la echipele naționale. Anderlecht – Mechelen, de asemenea l-am scos de pe bilet, (G2+ fiind o opțiune de luat în calcul) în ideea în care gazdele au din nou un parcurs inconstant și plin de capcane pentru pariori.

 

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 7 meciuri am făcut o cotă 37, spectaculoasă, pe care o vom plasa cu încredere la SUPERBET, mizând 40 de lei.
Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate