Urmareste-ne

Stiri Principale

Biletul de prânz pentru sâmbătă, 11 septembrie! După ciorbiță și felul doi, vin golurile la desert!

Experții BETMAG au ales 7 meciuri pentru o cotă spectaculoasă!

În weekend, după o masă copioasă de prânz, ce merge mai bine pentru un parior adevărat decât un bilet alcătuit din oferta destul de suculentă din intervalul orar 13 -15.30?

Experții BETMAG vor analiza cele mai bune variante și vă vor oferi începând de azi, în fiecare weekend, sămbătă și duminică, un astfel de tichet. Încercăm să profităm de meciurile din ligile 2 și 3 ale Germaniei, de partidele din liga secundă daneză și în general de tot ce merită jucat …”at the lunch time”, în așteptarea ofertelor tentante de după-amiază și seară.

Mergem pe mâna „nebunilor” de la St.Pauli!

Începem cu 2.Bundesliga, unde ne face cu ochiul meciul de la Hannover. Gazdele, echipă cu pretenții și buget de promovare, primesc vizita unei formații nebune, de totul sau nimic. St Pauli alternează momentele când pot bate pe oricine, cu înfrângerile rușinoase și greu de explicat. O echipa care însă marchează regulat, iar GG-ul este opțiunea perfectă.
Până să mergem la Germania 3, punem pe bilet două meciuri în care așteptăm goluri. În ultimele 4 jocuri oficiale Austria Lustenau a marcat minim 2 goluri, indiferent că a jucat acasa sau în deplasare, iar G2+ nu trebuie să lipsească pe bilet. În Danemarca 2, Lyngby produce spectacol și acasă, și în deplasare, iar cota 1.8 la 3+ pare…indecent de mare!

Baza biletului, goluri în Germania 3!

Ajungem și în Germania 3, acolo unde oferta este și bogată și, sperăm noi…și productivă. Echipa a doua a lui Dortmund calcă apasat pe urmele mult mai titraților colegi. Dau multe, dar și primesc goluri la foc automat iar adversarul din această rundă, Magdeburg, a început în forță campionatul, ocupând fotoliul de lider, așa că, un scor de hochei nu este exclus.
Viktoria Berlin – Wehen este un derby neașteptat la locurile fruntașe, cu gazdele abia promovate în liga a 3 a, dar într-o foame de goluri si rezultate impresionantă și cu Wehen în căutarea unui parcurs care să o propulseze în liga a doua germană. Ambele marchează, la 1.67, este un pariu mai mult decât rezonabil. În drumul spre succes, ne folosim și de cealaltă Viktorie a ligii, cea din Koln, într-un meci de ambele marchează, cu Saarbrucken, și închidem biletul tot cu un GG, la meciul Zwickau – Verl.

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 7 meciuri am făcut o cotă 37, spectaculoasă, pe care o vom plasa cu încredere la SUPERBET, mizând 40 de lei.
Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate