Urmareste-ne

Archive

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2. Profit de aproape 500 de lei cu 4 partide

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2. Cursa pentru un loc la Campionatul Mondial din Qatar abia a început şi surprizele nu au întârziat să apară. Am analizat cu atenţie etapa a doua a grupelor de calificare şi vă propunem un bilet cu patru meciuri şi câştig potenţial de aproape 600 de lei cu mari şanse de reuşită.

Irlanda este favorită

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2. Irlanda – Luxemburg, sâmbătă, ora 21:45, grupa A. Gazdele le-au dat de furcă sârbilor în primul meci. Au deschis scorul, dar au pierdut în cele din urmă cu 2-3. În vederea luptei pentru locul secund, presupunând că Portugalia câştigă grupa, 2-3 în Serbia nu este un rezultat prea rău, dar Irlanda nu-şi permite paşi greşiţi în meciurile uşoare. Luxemburg a stat în prima etapă, dar nu poate emite pretenţii la Dublin. „1 solist” are cota 1,47.

Belgia, locul 1 în clasamentul FIFA

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2. Cehia – Belgia, sâmbătă, ora 21:45, grupa E. Este confruntarea dintre favoritele grupei, echipele care au deja 3 puncte. Belgia s-a impus cu 3-1 acasă în faţa Ţării Galilor, iar Cehia a câştigat 6-2 în Estonia. Lupta pentru primul loc, cel care duce direct la Mondiale, se va da între cele două, belgienii având prima şansă. Sunt primii în clasamentul FIFA, au dominat ultimele preliminarii de Euro şi CM şi au jucat semifinală în Mondialul din Rusia. „Peste 1,5 goluri Belgia” are cota 1,66.

Kosovo, trei înfrângeri în ultimele 4 oficiale acasă

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2. Kosovo – Suedia, duminică, ora 21:45, grupa B. S-a întors Ibrahimovic la naţionala Suediei, dar a marcat Claesson pentru 1-0 cu Georgia în prima etapă. Cum Spania a remizat cu Grecia, nordicii sunt lideri în grupa B şi pornesc având prima şansă şi contra lui Kosovo, care a stat în prima rundă. Kosovarii au pierdut 3 din ultimele 4 oficiale de pe teren propriu. „2 solist” are cota 1,62.

„Clasicul” Ligii Naţiunilor

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2. Israel – Scoţia, duminică, ora 21:45, grupa F. Este meciul care a devenit deja un clasic în Liga Naţiunilor. Israel şi Scoţia s-au întâlnit în ambele ediţii, dar şi în barajul de calificare la Euro. Din cinci partide, Israel a câştigat două, cele două de pe teren propriu. În Scoţia a scos un singur punct, în timp ce în semifinala de baraj pentru Euro, a cedat la lovituri de departajare. „1X” are cota 1,49.

Biletul de preliminariile CM 2022 – etapa 2

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii