Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League (14 august 2021). Nou promovatele dau de greu

Biletul de Premier League (14 august 2021). Două dintre nou promovatele din Premier League evoluează astăzi, pe teren propriu, împotriva unor formaţii care au avut evoluţii bune şi foarte bune în sezonul precedent. Watford primeşte vizita lui Aston Villa, în timp ce Norwich are o misiune aproape imposibilă cu Liverpool.

Villa, mutări importante în ofensivă

Biletul de Premier League (14 august 2021). Watford şi Aston Villa, de la 17:00, se reîntâlnesc după un an de pauză. Gazdele au stat un singur sezon în Championship, dar au şanse mari, cel puţin dacă privim cotele, să retrogradeze din nou. De partea cealaltă, Aston Villa l-a pierdut pe Grealish, omul numărul 1 anul trecut, mutat la City pentru peste 100 de milioane. Au venit Ings şi Bailey să întărească ofensiva, dar vom vedea cât de repede de integrează. „Ambele marchează” are cota 1,75.

Liverpool caută un debut cu dreptul

Biletul de Premier League (14 august 2021). În ultimul meci al serii, de la 19:30, Liverpool vrea trei puncte pe terenul lui Norwich. „Cormoranii“ l-au pierdut pe Andy Robertson în presezon, dar lista accidentaţilor este semnificativ mai mică decât anul trecut. Henderson şi Alcantara ar putea lipsi şi ei, dar a revenit Virgil Van Dijk, liderul defensivei şi omul care dă încredere echipei. În faţă, trioul Salah – Firmino – Mane e pregătit de joc. Norwich nu are speranţe prea mari de la acest joc. L-a cedat pe Buendia la Villa, iar dintre cei aduşi, niciunul nu atrage atenţia în mod deosebit. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,53.

Biletul de Premier League (14 august 2021).

Biletul de Premier League (14 august 2021).

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate