Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League (3 februarie 2021). Peste 300 de lei câştig din două meciuri

Biletul de Premier League (3 februarie 2021). Runda a 22-a din cel mai tare campionat din lume continuă astăzi cu 5 partide. După ce, ieri, Manchester United a stabilit scorul sezonului, 9-0 cu Southampton, astă-seară avem parte de mai multe dueluri interesante, care ne pot aduce un câştig de peste 300 de lei.

Meci echilibrat, între două formaţii-revelaţie

Biletul de Premier League (3 februarie 2021). Aston Villa – West Ham se joacă de la ora 22:15. Sunt două formaţii care au surprins plăcut în această ediţie de Premier League. Oaspeţii sunt pe locul 5, cu 35 de puncte, iar gazdele ocupă poziţia a noua, cu 32 de puncte, dar şi cu două jocuri mai puţin disputate. Ambele meciuri directe de după restartul din vara trecută s-au terminat cu goluri de ambele părţi şi, ţinând cont de evoluţiile recente, cel din seara asta ar putea avea acelaşi deznodământ. „Ambele marchează” are cota 1,60.

Liverpool caută prima victorie acasă în 2021

Biletul de Premier League (3 februarie 2021). Tot de la 22:15, începe Liverpool – Brighton. Campioana en-titre se află în căutarea primele victorii pe teren propriu din 2021, iar un adversar aflat imediat deasuprea zonei locurilor retrogradabile îi poate permite să o obţină. După cinci runde fără victorie, Liverpool a legat două succese, ambele în deplasare, cu scorul de 3-1 cu Tottenham şi West Ham. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,07.

Biletul de Premier League (3 februarie 2021)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare