Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League. Câştig de 600 de lei din 4 partide

Biletul de Premier League. Campionatul englez este complet dat peste cap din cauza reprogramărilor meciurilor amânate din cauza focarelor de COVID-19. În decursul a 3 zile sunt programate meciuri din 3 etape diferite, iar jumătate din etapa a 18-a se va juca după runda 19. Avem 4 meciuri pe biletul nostru şi un câştig potenţial de 600 de lei.

United poate urca pe primul loc

Biletul de Premier League. Burnley – Manchester United, marţi, 22:15, este o restanţă din chiar prima etapă. United e pe 2, la egalitate de puncte cu liderul Liverpool, dar cu un meci mai puţin disputat. Asta înseamnă că o victorie pe terenul lui Burnley o duce pe United pe prima poziţie. Iar elevii lui Solskjaer au 26 de puncte dintr-un maxim de 30 în ultimele 10 etape. Pe terenul lui Burnley a învins în fiecare dintre ultimele 4 vizite, fără să primească gol. Gazdele, acasă, au 10 puncte în precedentele 4 meciuri, dar adversarii au fost sub United. „2 solist” are cota 1,50.

City are cea mai bună defensivă

Biletul de Premier League. Manchester City – Brighton se joacă miercuri, de la 20:00, în etapa 18. Trupa lui Guardiola are cea mai bună defensivă şi rezultate normale pentru ea în ultima vreme. N-a mai pierdut din noiembrie, ajungând la 13 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile şi 6 vicotii consecutive. În 10 din aceste 13 jocuri nu a primit gol. Brighton e într-o situaţie opusă, de 9 partide nu a mai câştigat în 90 de minute. „Brighton nu marchează” are cota 1,70.

Tottenham, favorită contra unei formaţii de la retrogradare

Biletul de Premier League. Tottenham – Fulham, miercuri, de la 22:15, este o restanţă din etapa 16. Oaspeţii loviţi de COVID au fost obligaţi să amâne meciul la vremea respectivă. Tottenham ar fi trebuit să joace la Villa în etapa 18, dar meciul a trebuit amânat, aşa că va înfrunta Fulham, o echipă aflată pe locul 18, retrogradabil. Elevii lui Mourinho sunt pe 4 şi favoriţi clari în această dispută. „Peste 1,5 goluri Tottenham” are cota 1,47.

Arsenal poate obţine a patra victorie consecutivă

Biletul de Premier League. Arsenal – Crystal Palace încheie biletul nostru, joi, de la 22:00. „Tunarii” au legat 3 victorii consecutive şi au urcat din zona roşie până pe 11. Mai mult, sunt la doar 6 puncte de locul 4. Una dintre formaţiile depăşite în acest interval de 3 runde a fost chiar adversarul de astăzi, Palace fiind acum pe locul 14, cu 22 de puncte, 4 obţinute în precedentele 3 meciuri. Arsenal nu marchează foarte mult, doar 20 de reuşite în 17 etape, dar are o defensivă destul de bună cu 19 goluri încasate. „1 solist” are cota 1,58.

Biletul de Premier League

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii