Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 10. Profit de 500 de lei din 4 meciuri

Biletul de Premier League, etapa 10. Campionatul englez se pregăteşte pentru runda a zecea, care propune multe meciuri interesante. Fie că vorbim de dueluri echilibrate sau partide dinainte câştigate de favoriţi ne aşteptăm la spectacol, aşa cum se întâmplă de fiecare dată.

Plouă cu goluri

Biletul de Premier League, etapa 10. Everton – Leeds se joacă sâmbăta, de la ora 19:30. Gazdele au fost surpriza plăcută a startului de sezon reuşind maximum de puncte după primele 4 etape, dar, pe cât de bine au început, pe atât de rău au continuat. Au urmat o remiză şi trei înfrângeri. În etapa precedentă au depăşit cu greu Fulham, una dintre codaşele clasamentului. Iar în vizită vine Leeds, o echipă care a mers mai bine în deplasare decât pe teren propriu. Trupa lui Bielsa este una surprinzătoare, chinuind echipe ca Liverpool, Man City sau Arsenal, dar pierzând la scor cu Palace. Everton dă golgheterul campionatului, Calvert-Lewin cu 10 reuşite, dar Bamford de la Leeds nu e departe, cu 7. „Ambele marchează” are cota 1,55.

Prima victorie?

Biletul de Premier League, etapa 10. West Brom – Sheffield United e programat, de asemenea, sâmbătă, dar de la 22:00. Este duelul ultimelor două clasate, singurele două echipe fără victorie în primele 9 runde. Gazdele au 3 puncte din trei egaluri, în timp ce oaspeţii au un singur punct, în rest 8 înfrângeri consecutive. Sheffield are şansa de a părăsi ultima poziţie în cazul în care se impune, dar o remiză pare extrem de plauzibilă. Bookmakeri o văd favorită pe West Brom, dar noi nu credem că are forţa de a câştiga. „X2” are cota 1,51.

Duel echilibrat

Biletul de Premier League, etapa 10. Arsenal – Wolves începe duminică, la 21:15. Sunt două formaţii apropiate valoric, iar meciul se anunţă echilibrat. De altfel, diferenţa dintre cele două este de doar un punct, dar golaverajul este identic, 9-10. În precedentele directe de pe Emirates, Wolves nu a câştigat niciodată, dar de 3 ani nici nu pierde. Au fost 3 remize consecutive cu 1-1, precedate de două înfrângeri cu 0-2. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,65.

Leicester, favorită fără dubiu

Biletul de Premier League, etapa 10. Leicester – Fulham este penultimul joc al rundei. Gazdele, locul 4 la două puncte de lider, sunt favorite fără urmă de dubiu în faţa unui Fulham care „candidează” la retrogradare. Oaspeţii au o victorie, 2-0 cu West Brom, şi o remiză, cu Sheffield, singurele formaţii mai slab clasate. În rest, în toate celelalte 7 partide au pierdut. Fulham a încasat 18 goluri în 9 meciuri, în timp ce Leicester a marcat 18 în acelaşi interval. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,56.

Biletul de Premier League, etapa 10

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii