Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 11. Granzii ne aduc un profit de aproape 750 de lei

Biletul de Premier League, etapa 11. Cea mai puternică întrecere internă din lume revine cu runda a 11-a. Capul de afiş este Tottenham – Arsenal, dar meciuri interesante au şi Chelsea, Liverpool sau Manchester United. Biletul nostru are o cotă de 8,30 şi ne poate aduce aproape 750 de lei profit.

Rezultate identice în ultimele 5 runde

Biletul de Premier League, etapa 11. West Ham – Manchester United, sâmbătă, de la 19:30, deschide biletul. Sunt două formaţii separate de un singur punct, cu precizarea că oaspeţii au un meci mai puţin disputat. În ultimele 5 etape au un parcurs identic: egal, remiză şi 3 victorii, în această ordine. Trei din ultimele patru directe s-au terminat cu goluri de ambele părţi, rezultat foarte probabil şi acum. „Ambele marchează” are cota 1,60.

Chelsea trage la titlu

Biletul de Premier League, etapa 11. Chelsea – Leeds este ultimul meci al zilei de sâmbătă, de la 22:00. Londonezii au pretenţii la titlu şi sunt la două puncte de liderul Tottenham. De partea cealaltă, Leeds este cea mai bună dintre nou promovate, pe locul 12, la 5 puncte în spatele lui Chelsea. Trupa lui Bielsa practică un fotbal frumos şi a pus probleme multor echipe, dar forma lui Chelsea nu îi dă prea multe speranţe. „1 solist” are cota 1,51.

Derby-ul etapei

Biletul de Premier League, etapa 11. Tottenham – Arsenal, derby-ul etapei, se joacă duminică, de la 18:30. Spurs ocupă primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu Liverpool. Trupa lui Mourinho vine după 3 meciuri fără gol primit, dar Arsenal poate întrerupe această serie. Elevii lui Arteta au câştigat un singur punct în precedentele 3 etape şi trebuie să forţeze un rezultat pozitiv. Ultimele două întâlniri directe au fost de GG3+, cea mai recentă în luna iulie. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,91.

Liverpool are mulţi absenţi

Biletul de Premier League, etapa 11. Campioana Liverpool primeşte vizita lui Wolves duminică, de la 21:15. În ciuda unui lot subţiat foarte tare din cauza accidentărilot, Liverpool se află în fruntea clasamentului. Fără Allison, van Dijk, Gomez, Thiago sau Trent Arnold, echipa lui Klopp a produs rezultate. În atac nu sunt probleme, dar apărarea improvizată poate permite lui Wolves să înscrie. Lupii vin după un 2-1 pe teren lui Arsenal şi vor să dea o nouă lovitură. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Biletul de Premier League, etapa 11

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii