Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 24. Câştig de 640 de lei din 4 meciuri

Biletul de Premier League, etapa 24. Fotbalul englez, mai exact Premier League – cel mai tare campionat din lume, ne pot aduce un câştig frumos în acest weekend. Am pus patru meciuri pe un bilet şi sperăm la 640 de lei.

Brighton, 3 victorii în trei ani acasă

Biletul de Premier League, etapa 24. Brighton – Aston Villa, sâmbăta, 22:00. Gazdele sunt în formă, n-au mai pierdut de 5 etape şi doar Manchester City a câştigat mai multe puncte în acest interval. Trei victorii a avut Brighton, toate la limită, dar în meciuri foarte grele: 1-0 cu Liverpool, Leeds şi Tottenham. Cea cu Spurs a fost prima pe teren propriu din acest sezon. De altfel, ultimele 3 succese acasă în Premier League au fost în 3 ani diferiţi pentru Brighton: 2019, 2020 şi 2021. De partea cealaltă, Villa, care abia a scăpat de retrogradare a anul trecut, se bate la locurile europene. Momentan, e pe 9, la cinci puncte de locul 4, dar are şi două meciuri mai puţin disputate. Oaspeţii au 6 succese afară, cinci dintre ele la zero, doar Liverpool marcându-i într-un 7-2 de poveste. La Brighton, n-a pierdut niciodată în istoria recentă. „X2” are cota 1,46.

Cea mai slabă apărare vs. cel mai bun atac

Biletul de Premier League, etapa 24. West Bromwich – Manchester United, duminică, 16:00. Este un duel cât se poate de inegal, a doua clasată merge în vizită la penultima. Ca lucrurile să fie şi mai simple, cea mai slabă apărare întâlneşte cel mai bun atac. E de aşteptat o victorie a oaspeţilor şi ceva reuşite. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,49.

Everton, succese pe linie acasă cu Fulham

Biletul de Premier League, etapa 24. Everton – Fulham, duminică, 21:00. O confruntare interesantă are loc duminică seară între Everton, echipă de locul 7 (la 3 puncte de top 4, cu două meciuri mai puţin), şi Fulham, locul 18, la 8 puncte de salvarea de la retrogradare. În 14 meciuri acasă în Premier League contra lui Fulham, Everton s-a impus de fiecare dată. „PSF 1” are cota 1,70.

West Ham, înfrângeri doar cu granzii

Biletul de Premier League, etapa 24. West Ham – Sheffield United, luni, 20:00. Oaspeţii sunt ultimii în clasament, dar dau semne că ar „învia”. Din cele 3 victorii pe care le au, două au fost în ultimele 4 runde, inclusiv un 2-1 pe terenul lui Manchester United. Totuşi, Sheffield rămâne echipa cu 11 puncte şi 18 înfrângeri, cea mai slabă din Premier League. Iar West Ham e una dintre revelaţii: locul 6, 39 de puncte şi înfrângeri doar cu granzii Liverpool (2), Chelsea, Manchester United în ultimele 20 de etape. „1 solist” are cota 1,73.

Biletul de Premier League – etapa 24

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare