Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 25. Profit de peste 555%

Biletul de Premier League, etapa 25. Această rundă din cea mai puternică întrecere internă din lume propune o serie de supermeciuri: derby-ul oraşului Liverpool, Arsenal – Manchester City sau Aston Villa – Leicester. Mizăm pe 4 jocuri, pentru o cotă totală de 6,59 şi un profit de peste 555%.

E timpul răzbunării

Biletul de Premier League, etapa 25. Liverpool – Everton, sâmbătă, 19:30. Derby-ul Merseyside aduce faţă în faţă două formaţii rănite. Dacă în tur, când au remizat 2-2, luptau pentru primul loc, acum ambele sunt în afara locurilor de cupe europene şi n-au câştigat în ultimele 3 etape. Liverpool are 3 înfrângeri, Everton doar două la rând, iar cele două sunt despărţite de 3 puncte, cu „albaştrii” având un meci în minus. În tur, Pickford l-a „rupt” pe van Dijk, iar campioana suferă şi acum. O victorie ar fi răzbunarea pe care o caută „cormoranii“. Istoria e de partea lor, n-au pierdut niciun meci direct din ultimele 23, iar pe Anfield cel mai recent succes al lui Everton datează din 1999. Ultimele 4 confruntări au fost victorii ale gazdelor. „1 solist” are cota 1,50.

Biletul de Premier League, etapa 25. Aston Villa – Leicester, duminică, 16:00. Gazdele sunt pe locul 8, cu 36 de puncte, dar dacă îşi câştigă ambele restanţe, au punctaj de top 4. Oaspeţii sunt deja în top 4, pe poziţia a treia, cu 46 de puncte. În tur, Barkley a luat cele 3 puncte pentru Villa cu un gol în minutele de prelungire, dar, între timp, gazdele şi-au mai pierdut din forma demonstrată în prima parte a campionatului. Leicester are moral excelent, după ce a întors de la 0-1 la 3-1 cu Liverpool în runda precedentă. „Ambele marchează” are cota 1,62.

Manchester domină Premier League

Biletul de Premier League, etapa 25. Arsenal – Manchester City, duminică, 18:30. Cu numele, poate fi derby, dar situaţia din clasament nu este cea mai bună pentry gazde. Arsenal e abia a zecea, la 22 de puncte distanţă de liderul Manchester City, o echipă care are 17 victorii consecutive şi 24 de meciuri la rând fără înfrângere în toate competiţiile. Pep Guardiola a creat o „maşină” perfectă de fotbal, în ciuda absenţei lui Kevin de Bruyne, protagonistul de la mijlocul terenului. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Biletul de Premier League, etapa 25. Manchester United – Newcastle, duminică, 21:00. United e pe 2 în campionat, dar la 10 puncte de liderul şi rivala concitadină City. Trupa lui Solskjaer poate, însă, pierde această poziţie, dacă înregistrează un rezultat mai slab decât Leicester, care are acelaşi număr de puncte. Teoretic, victoria este la îndemână. United joacă pe teren propriu cu Newcastle, a treia cea mai slabă echipă în deplasare. Ultimele rezultate ale Manchesterului sunt 9-0 cu Southampton, 3-3 cu Everton şi 1-1 cu WBA în campionat, plus un 4-0 cu Sociedad în Europa. }n tur, a fost 4-1 pentru „diavoli”. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,55.

Biletul de Premier League, etapa 25

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare