Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 25. Trei solişti pentru o cotă 60

Biletul de Premier League, etapa 25. Când mai sunt doar patru runde până la finalul campionatului, lupta din Premier League se ascute. Dacă titlul e deja adjudecat de Liverpool, dinainte de pandemie am putea spune, situaţia e deschisă atât la locurile de cupe europene, cât şi la retrogradare. Am ales trei solişti pentru o cotă 6.

Watford şi West Ham, situaţie identică la retrogradare

Biletul de Premier League, etapa 25. Watford – Newcastle se joacă sâmbătă, de a 14:30. Watford e prima deasupra liniei. Are 3 puncte avans faţă de Bournemouth şi nevoie de victorie pentru a-şi spori şansele de a rămâne în Premier. Newcastle e pe 13, la jumătatea clasamentului, şi nu mai are pentru ce să joace. „1 solist“ are cota 1,80.

Biletul de Premier League, etapa 25. Norwich – West Ham începe la aceeaşi oră. Gazdele sunt ultimele şi se vor întoarce în Championship. West Ham e la egalitate cu Watford, deci într-o situaţie similară. O victorie i-ar permite cel puţin să păstreze avansul de 3 puncte faţă de zona roşie. „2 solist” are cota 2,00.

Leicester poate pierde locul de Champions League dacă nu câştigă

Biletul de Premier League, etapa 25. Duminică, de la 21:00, Bournemouth joacă împotriva lui Leicester. Este un duel cu miză pentru ambele formaţii. Gazdele sunt pe loc de retrogradare şi, evident, au nevoie de puncte. De partea cealaltă, Leicester riscă să piardă locul 4, teoretic ultimul care duce în Champions League. Miza e mare pentru ambele, dar oaspeţii au echipa mai bună. „2 solist” are cota 1,68.

Biletul de Premier League, etapa 25

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii