Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League – etapa 26. Profit de peste 333 de lei cu 3 meciuri

Biletul de Premier League – etapa 26. Sâmbătă, 27 februarie, începe runda 26 din cea mai puternică întrecere internă din lume, campionatul englez. Va fi o perioadă aglomerată, cu meciuri în opt din următoarele nouă zile, dar, să ne concentrăm pe week-end. Vă propunem 3 pronosticuri pentru un profit de peste 333 de lei.

Leeds, echipa-spectacol

Biletul de Premier League – etapa 26. Leeds – Aston Villa se joacă sâmbătă, de la 19:30. Marcelo Bielsa a făcut din Leeds o echipă-spectacol. Fie că ia, fie că dă goluri, meciurile gazdelor sunt mereu interesante. Partidele lui Leeds au cea mai mare medie de goluri, 3,8, din tot campionatul, iar golaverajul e 43-43. De partea cealaltă, Villa are un sezon excelent, cu şanse destul de mari de a ajunge în Top 6. Momentan e pe 8, dar are două jocuri mai puţin. „Ambele marchează” are cota 1,50.

Tottenham are o serie slabă

Biletul de Premier League – etapa 26. Duminică, de la 16:00, Tottenham primeşte vizita lui Burnley. Mourinho are o perioadă dificilă la Spurs. A pierdut de 4 ori în ultimele 5 runde şi a alunecat pe locul 9. Adversarul de acum este, însă, unul facil. Burnley e pe 15, are al doilea cel mai slab atac, dar nu încasează foarte multe goluri (30 în 25 de meciuri). Seria neagră a lui Tottenham nu se poate extinde la infinit, iar acum ar fi prilejul perfect să înceapă să câştige. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,80.

Liverpool, 4 înfrângeri la rând

Biletul de Premier League – etapa 26. Campioana Liverpool se deplasează la Sheffield, duminică, de la 21:15. Dacă s-ar lua în calcul numai ultimele 4 runde, Liverpool ar fi ultima în Premier League, cu ZERO puncte! Cele patru înfrângeri la rând au scos-o din Top 4 şi i-au permis lui City să se distanţeze la 19 puncte. Totuşi, Sheffield chiar e ultima în clasament. Are 11 puncte din 25 de meciuri, deci nu ar trebui să pună mari probleme tripletei din atacul oaspeţilor. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,62.

Biletul de Premier League – etapa 26

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare