Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 3. Câştig de 777 de lei în meciurile nou promovatelor

Biletul de Premier League, etapa 3. Cel mai puternic campionat din lume a ajuns la runda a treia fără să înregistreze vreo remiză până în acest moment. Cinci echipe au maximum de puncte, alte şapte formaţii sunt pe 0, iar două meciuri sunt deja restante. În acest final de săptămână mizăm pe 3 partide pentru un câştig de 777 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Chelsea, favorită pe terenul unei nou promovate

Biletul de Premier League, etapa 3. West Brom – Chelsea, sâmbătă, 19:30. Gazdele sunt ultimele în clasament din cauza celor două înfrângeri, 0-3 cu Leicester şi 2-5 la Everton, şi a golaverajului, cel mai slab dintre formaţiile cu zero puncte. De partea cealaltă, Chelsea a debutat cu un succes, 3-1 la Brighton, dar s-a înclinat în faţa campioanei Liverpool cu 0-2. Meciul de Cupa Ligii de la jumătatea săptămânii, 6-0 cu Barnsley, a fost un prilej bun pentru Lampard de a face reglaje fine. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,58.

Leeds, garanţia spectacolului

Biletul de Premier League, etapa 3. Sheffield – Leeds, duminică, 14:00. Gazdele sunt una dintre formaţiile care au pierdut ambele etape de până acum. Mai mult, Sheffield nu a găsit poarta adversă. A pierdut 0-2 cu Wolves şi 0-1 la Aston Villa. Leeds, în schimb, a fost echipa-spectacol. Două meciuri, doi de 4-3: înfrângere cu Liverpool şi victorie cu Fulham. Băieţii lui Bielsa nu au arătat trac în primul sezon în Premier Legue, după o pauză de 16 ani. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 2,47.

Fulham, în faţa unei noi înfrângeri

Biletul de Premier League, etapa 3. Fulham – Aston Villa, luni, 19:45. Fulham nu pare capabilă de a se ridica la pretenţiile Premier League. Zero puncte, cel puţin 3 goluri pe meci încasate. Aston Villa are 3 puncte, dar a disputat un singur joc, 1-0 cu Sheffield. De fapt, Villa are trei succese din trei posibile, dacă ţinem cont şi de prestaţiile din Cupa Ligii. „PSF 2” are cota 1,99.

Biletul de Premier League, etapa 3

Bilete câștigătoare