Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 36. 350 de lei profit din 3 meciuri

Wolves

Biletul de Premier League, etapa 36. Mai sunt doar trei runde din campioantul englez, iar asta înseamnă că lupta se ascute, atât la vârf, cât şi la retrogradarea. Am ales trei meciuri cu miză şi aşteptăm un profit de peste 350 de lei.

Wolves trebuie să-şi apere poziţia a şasea

Biletul de Premier League, etapa 36. Burnley – Wolves începe miercuri, de la 20:00. Burnley este a doa cea mai în formă echipă de la restart, după Manchester United, dar nu mai are pentru ce juca. Wolves speră să joace şi anul viitor în Europa League, unde s-a simţit bine până acum. Dar pentru asta trebuie să-şi apere poziţia de Tottenham, Sheffield şi Arsenal. „PSF 2” are cota 1,68.

Spurs speră la Europa

Biletul de Premier League, etapa 36. Newcastle – Tottenham se desfăşoară în paralel cu primul meci. Mai mult, situaţie este similară. Gazdele sunt la mijocul clasamentului lipsite de griji şi de aspiraţii, pe când Spurs vrea să prindă ultimul loc spre Europa. „PSF 2” are cota 1,51.

Villa are nevoie de orice punct

Biletul de Premier League, etapa 36. Joi, de la 20:00, avem Everton – Aston Villa. Povestea se repetă, dar obiectivul diferă. Everton a dezamăgit în acest sezon şi e abia pe 11. Aşadar nu mai are pentru ce să tragă. De partea cealaltă, Aston Villa e prinsă într-o luptă în 4 pentru evitarea retrogradării. Orice punct e vital, iar 3 ar fi mană cerească. „X2” are cota 1,80.

Biletul de Premier League, etapa 36

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii