Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa 5. Profit de peste 300 de lei în trei partide

Biletul de Premier League, etapa 5. După meciurile din Liga Naţiunilor, revenim la competiţiile interne şi la spectacolul din Premier League. Am selectat trei partide din runda cu numărul 5, am mizat pe „ambele marchează” de fiecare dată, pentru o cotă totală de 4,10.

Pep vs Arteta, mentor vs ucenic

Biletul de Premier League, etapa 5. Manchester City – Arsenal, sâmbătă, 19:30. De la venirea lui Pep Guardiola la City, Arsenal a pierdut toate meciurile directe din campionat. Totuşi, ultima confruntare s-a terminat cu victoria lui Arteta în faţa mentorului său, în Cupă. City are probleme în defensivă, nu de lot, ci de evoluţii. Arsenal are un parcurs bun, trei victorii şi o înfrângere contra campioanei Liverpool. „Ambele marchează” are cota 1,52.

Două formaţii cu start fantastic de sezon

Biletul de Premier League, etapa 5. Leicester – Aston Villa, duminică, 21:15. Cele două sunt în topul clasamentului, după un start de sezon excelent. Leicester, 9 puncte din patru meciuri, a reuşit o victorie incredibilă cu 5-2 pe terenul lui Manchester City, dar a pierdut fără drept de apel, 0-3 „acasă”, cu West Ham în ultima etapă. Villa are trei succese din tot atâtea posibile şi vine după un meci care va rămâne în istorie: 7-2 în faţa lui Liverpool, campioana en-titre. Ambele formaţii au demonstrat un joc solid şi ofensive tăioase. „Ambele marchează” are cota 1,49.

Au avut trei adversari identici şi rezultate similare

Biletul de Premier League, etapa 5. Leeds – Wolves, luni, 22:00. Etapa se încheie cu meciul dintre nou-promovata Leeds şi Wolves, una dintre revelaţiile ultimelor două sezoane. Gazdele nu au avut cel mai simplu program, înfruntând deja Liverpool şi City. Au luat bătaie de la campioană (3-4) şi au remizat cu vicecampioana (1-1). Practic, au arătat că nu se tem de nimeni şi se pot bate de la egal la egal cu granzii. Leeds are şi două victorii, 4-3 cu Fulham şi 1-0 la Sheffield. Wolves are, de asemenea, două victorii şi, în mod ironic, tot împotriva lui Sheffield (2-0) şi Fulham (1-0), dar a pierdut 0-4 la West Ham şi 1-3 cu City. „Ambele marchează” are cota 1,81.

Biletul de Premier League, etapa 5

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii