Urmareste-ne

Archive

Biletul de Premier League, etapa a 8-a. Fotbalul englez ne aduce un profit potenţial de 625 de lei

Biletul de Premier League, etapa a 8-a. Cea mai puternică întrecere internă din fotbalul mondial, Premier League-ul englez, a ajuns la etapa cu numărul 8. Prilej perfect pentru un bilet de cotă 7,26. Avem patru meciuri în două zile pentru un profit de peste 600 de lei.

Chelsea e favorită

Biletul de Premier League, etapa a 8-a. Primul meci de pe bilet este Chelsea – Sheffield United, sâmbătă, de la 19:30. Este un duel complet dezechilibrat între o formaţie care s-a întărit serios, cheltuind 250 de milioane de euro pe transferuri, şi alta care nu a obţinut decât un singur punct în şapte partide. Chiar dacă de la gazde vor lipsi Havertz şi Pulisic, Lampard are suficiente opţiuni în faţă. Sheffield are un singur punct, iar atacul este cel care nu funcţionează. Doar 3 goluri au marcat oaspeţii în primele 7 runde. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,63.

Fulham, candidată la retrogradare

Biletul de Premier League, etapa a 8-a. West Ham – Fulham este ultima partidă de sâmbătă, cu startul la 22:00. Oaspeţii sunt printre cei mai slabi din competiţie şi principalii candidaţi la revenirea în Championship. Au strâns, totuşi, 4 puncte, dar cu două dintre cele 3 echipe mai slab clasate. West Ham, în schimb, vine după o serie de foc: 4-0 cu Wolves, 3-0 cu Leicester, 3-3 cu Tottenham, 1-1 cu Manchester City şi 1-2 cu Liverpool. Era şi timpul să aibă parte de un meci mai uşor. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,80.

Tottenham, cel mai bun atac

Biletul de Premier League, etapa a 8-a. Ziua de duminică începe cu West Brom – Tottenham, de la 14:00. Diferenţa dintre cele două e enormă, atât ca valoare, cât şi ca poziţie în clasament. Spurs e una dintre cele mai în formă echipe, e pe locul 3 în clasament şi are cel mai bun atac: 18 goluri în 7 meciuri. West Brom e a treia de la coadă, pe 18, şi nu are nicio victorie. A marcat de 3 ori şi a primit 16 goluri. E clar că elevii lui Jose Mourinho sunt favoriţi. „2 solist” are cota 1,50.

Meci echilibrat

Biletul de Premier League, etapa a 8-a. Ultimul meci al etapei şi, deci, de pe biletul nostru este Arsenal – Aston Villa. Rezultatele muncii lui Mikel Arteta încep să se vadă la Arsenal, care a devenit o echipă mai pragmatică. Tunarii au avut un programul infernal în acest start de sezon: trei meciuri cu Liverpool (două victorii), două cu Leicester şi câte unul cu granzii din Manchester. În campionat are 4 succese şi 3 eşecuri. Aston Villa a început în forţă cu 4 victorii consecutive, dar a pierdut ultimele două etape. Se anunţă un meci disputat şi echilibrat. „Ambele marchează” are cota 1,65.

Biletul de Premier League, etapa a 8-a

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii