Urmareste-ne

Archive

Biletul de promovare în Liga 1. Două meciuri, pentru 400 de lei

Biletul de promovare în Liga 1. Prima divizie din România se apropie de final. Sezonul regular e încheiat de mult, CFR a devenit campioană la finalul play-off-ului, Astra şi Poli Iaşi au luat calea B-ului. Cu toate acestea, nu e totul clarificat. Au rămas barajele, atât pentru promovare, cât şi pentru ultimul loc european. Astăzi, vă propunem un bilet cu cele două meciuri de promovare/salvare de la retrogradare.

Hermannstadt s-a mai salvat o dată cu o echipă argeşeană

Biletul de promovare în Liga 1. CS Mioveni – Hermannstadt se joacă de la 15:30. Argeşenii au terminat pe 3 în Liga 2, cu doar 3 victorii şi o înfrângere în cele 10 partide de play-off. Şase remize, cele mai multe, au ţinut-o în lupta pentru promovare. Sibienii, în schimb, au făcut un singur egal în 9 meciuri de play-out în Liga 1, plus câte patru victorii şi eşecuri. Salvarea de la retrogradare a venit în ultima etapă, victorie cu Argeş şi Astra bătută de Viitorul. De altfel, Hermannstadt a salvat totul pe final, cu 3 succese în ultimele 5 etape şi 6 puncte în ultimele două. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,95.

Dunărea, cea mai slabă apărare

Biletul de promovare în Liga 1. Dunărea Călăraşi – FC Voluntari începe la ora 18:30. În acest meci se întâlnesc locul 4 din Liga 2 cu locul 13 din Liga 1. Dunărea n-a avut cele mai bune rezultate în play-off, doar două victorii în 10 meciuri şi cea mai slabă apărare de departe, cu 18 goluri încasate. Nici Voluntari nu a jucat extraordinar, dar cele 5 puncte din ultimele 3 runde au ajutat-o să treacă peste Astra şi să îşi poată juca, acum, în baraj, şansa. Ilfovenii sunt neînvinşi de 3 meciuri şi, mai mult, nu au primit gol în acest răstimp. „Peste 1,5 goluri” are cota 2,02.

Biletul de promovare în Liga 1

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii