Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de seară din 30 octombrie 2021. Cotă 47 din 7 partide

Shaqiri are meci greu contra lui Lens

Venim cu un nou bilet pentru voi, sperăm noi, câştigător. Am trecut prin şapte campionate europene şi am selectat numai partide de seară, după ora 21:00. Mizăm 50 de lei şi aşteptăm un profit de peste 2.300 de lei.

Pariem pe meciurile liderilor

Benfica e lider în Portugalia, dar are meci greu pe terenul revelaţiei Estoril, locul 4 în campionat. Oaspeţii au pierdut un singur meci din 9, în rest doar victorii. Însă şi Estoril are tot un singur eşec, diferenţa fiind făcută de cele 3 remize, faţă de niciuna a adversarului. Aşteptăm un meci disputat în care să marcheze ambele echipe (cotă 1,95).

Liderul României, CFR Cluj, primeşte vizita Voluntariului, o formaţie pe val, care a urcat până pe 4. Până la înfrângerea din runda precedentă cu Argeş, ilfovenii bifaseră 6 victorii la rând. Totuşi, CFR are experienţa necesară să închidă meciul şi să joace la rezultat. Tocmai de aceea mizăm pe goluri puţine, sub 2,5 la cotă 1,62.

Lider e şi Basel, în Elveţia, dar are deplasare dificilă la Zurich, locul 3. Gazdele nu-şi permit paşi greşiţi, pentur că Young Boys stă la pândă. Credem că vor scoate măcar un punct la Zurich, pe care au bătut-o în ultimele două directe. X2 e cotat la 1,55.

Benelux, fără lux

Avem o partidă interesantă şi în Belgia, unde Brugge joacă la St. Truiden şi are nevoie de o victorie pentru a se apropia de locul 1. Gazdele sunt în formă slabă, un singur succes în ultimele 5 etape, şi au ajuns pe locul 12. Victoria lui Brugge are cotă 1,60.

Alkmaar are şi ea meci simplu cu Zwolle, ultima clasată, cu doar patru puncte în 10 etape. Nici AZ nu străluceşte, doar locul 11, dar a strâns 3 din cele 4 victorii ale sale în ultimele 4 etape. „1 şi peste 1,5 goluri” e cea mai mică dintre toate cotele de bilet, la 1,37.

Fotbal latin în Italia şi Franţa

Torino – Sampdoria e alegerea din Italia. Gazdele au avut un program extrem de greu în ultimele 4 runde, cu AC Milan, Napoli şi Juventus, plus Genoa. De la primele 3 a mâncat bătaie, dar pe Genoa a învins-o cu 3-2, un succes mult mai uşor decât o arată scorul. Sampdoria marchează mult, dar ia şi mai mult goluri şi, de aceea, are doar două victorii şi 9 puncte în total. Anticipăm că va pleca şi acum cu mâna goală. „1 solist” e cotat la 1,82.

În final, avem derby-ul Lyon – Lens. Lyon vrea titlul, dar e foarte departe. În schimb Lens, e revelaţia din Ligue 1, locul 2, cu doar PSG în faţa ei. Oaspeţii au produs multe rezultate şi meciuri surprinzătoare. Tocmai de aceea nu ne-ar mira dacă pleacă măcar cu un punct de la Lyon. Mai ales că şi sezonul trecut i-a creat probleme mari. X2 are supercotă, 2,42.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare