Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A (2 august 2020). Lupta la retrogradara triplează investiţia

Biletul de Serie A (2 august 2020). A mai rămas o singură necunoscută în campionatul italian: care va fi ultima retrogradată, Lecce sau Genoa. De la 21:45 încep cele două partide care vor aduce răspunsul la această întrebare. Genoa joacă acasă cu Verona, iar Lecce primeşte vizita Parmei.

Genoa, formă slabă

Biletul de Serie A (2 august 2020). Genoa – Verona este ultima şansă pentru gazde de a-şi asigura un loc în Serie A pentru sezonul viitor. Înaintea ultimului meci, este în avantaj faţă de Lecce, cu un punct, şi are nevoie de acelaşi rezultat. Problema Genovei este că nu a arătat o formă prea bună. De la reluarea competiţiilor a câştigat două partide: 2-0 cu Spal, ultima clasată, şi 2-1 cu… Lecce. Singura garanţie pentru rămânerea în Serie A este victoria. „1 solist” are cota 1,67.

Lecce, totul sau nimic

Biletul de Serie A (2 august 2020). Lecce – Parma este cel de-al doilea meci cu miză din ultima rundă de Serie A. Lecce a câştigat două din ultimele 3 partide şi speră până la ultimul fluier că se va salva. Are nevoie de un rezultat mai bun decât Genoa. Victoria este, deci, esenţială. În precedentele trei runde a marcat de cel puţin două ori. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,80.

Biletul de Serie A (2 august 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare