Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A (24 ianuarie 2021). Italia ne triplează investiţia

Biletul de Serie A (24 ianuarie 2021). Etapa a 19-a din campionatul italian propune mai multe partide interesante. Lazio primeşte vizita lui Sassuolo, de la 19:00, într-un duel al românilor Ştefan Radu şi Vlad Chiricheş, iar Sampdoria merge la Parma, de la 21:45, cu şanse mari să plece cu toate cele 3 puncte.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lazio e în formă

Biletul de Serie A (24 ianuarie 2021). Lazio şi Sassuolo sunt vecine de clasament în campionatul italian, cu romanii având un punct peste adversară. De 3 runde, Lazio câştigă tot şi pare într-o formă bună. Sassuolo, în schimb, a pierdut ultimele două deplasări, ambele dificile, 1-5 la Atalanta şi 1-3 la Juventus, dar marchează cu regularitate în deplasare. În doar două partide afară nu a marcat, 0-0 la AS Roma şi 0-2 la Napoli. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,88.

Parma, zero goluri înscrise în ultimele 5 meciuri acasă

Biletul de Serie A (24 ianuarie 2021). Parma – Sampdoria este ultimul meci al zilei. Gazdele au o serie neagră care i-a dus până pe penultimul loc din Serie A. Doar două victorii, niciuna în ultimele nouă etape şi nici un gol înscris în ultimele 5 jocuri de pe teren propriu, spun totul despre şanse Parmei. De partea cealaltă, Sampdoria e la jumătatea clasamentului, iar la începutul anului a reuşit să o bată pe Inter. Etapa trecută a învins şi cu Udinese. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri – NU” are cota 1,63.

Biletul de Serie A (24 ianuarie 2021)

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii