Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 13 decembrie 2020. Câştig de 333 de lei cu ajutorul granzilor

Biletul de Serie A din 13 decembrie 2020. Etapa a 11-a a campionatului italian se încheie în această seară cu două partide cu favorite certe. Juventus are prima şansă la Genoa, de la 19:00, în timp ce liderul AC Milan nu ar trebui să aibă probleme pe teren propriu cu Parma, de la 21:45.

Juventus are nevoie de 3 puncte

Biletul de Serie A din 13 decembrie 2020. Juventus are nevoie de 3 puncte pe terenul Genovei pentru a se apropia de AC Milan în clasament şi pentru a pune presiune pe „diavoli”. Înaintea acestei runde, torinezii erau pe 4 şi au căzut pe 5 după victoria lui Sassuolo. De partea cealaltă, Genova este una dintre cele mai slabe sau cele mai ieşite din formă echipe din campionat. Gazdele au câştigat în prima etapă pentru prima şi ultima dată. Au urmat trei remize şi şase înfrângeri. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,90.

Milan se poate distanţa la 5 puncte de locul secund

Biletul de Serie A din 13 decembrie 2020. AC Milan are un start de sezon cum demult nu mai avut. După 10 runde, este liderul campionatului, fără înfrângere. Are 26 de puncte, iar un nou succes i-ar asigura un avans de cel puţin 5 puncte faţă de următoarea clasată, indiferent de rezultatele din celelalte meciuri. Parma e pe 15, cu 10 puncte, dar în ultimele 5 runde nu a pierdut decât o dată, un 0-3 la Roma. De la startul campionatului 90% dintre meciurile lui Milan şi 80% dintre cele ale Parmei au avut cel mult 4 goluri la final. Şansele ca acest lucru să se repete sunt destul de mari, la fel cum e probabilă o victorie a liderului. Aşadar mizăm pe „1 şi sub 4,5 goluri”, la cotă 1,75.

Biletul de Serie A din 13 decembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii