Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 21 februarie 2021. Triplăm banii în Italia

Biletul de Serie A din 21 februarie 2021. Etapa 23 din campionatul italian se poate dovedi extrem de importantă în stabilirea echipelor ce vor participa în sezonul viitor de cupe europene. Atalanta şi Napoli sunt la egalitate de puncte şi se întâlnesc în meci direct, în timp ce Roma, echipă de podium, merge pe terenul nou promovatei Benevento.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sunt la egalitate de puncte

Biletul de Serie A din 21 februarie 2021. Atalanta – Napoli începe la 19:00. Au câte 40 de puncte, dar oaspeţii au un meci în minus şi un golaveraj superior, 45-21 faţă de 49-29. Cele două s-au întâlnit şi în Cupă, în februarie, iar Atalanta a avut câştig de cauză obţinând calificarea în finală, după 0-0 în deplasare şi 3-1 acasă. Sunt la 3 puncte de locul al treilea, astfel că orice punct e important în lupta pentru cupele europene. Se anunţă un meci echilibrat şi deschis. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,90.

Roma are nevoie de toate punctele

Biletul de Serie A din 21 februarie 2021. Benevento – AS Roma este ultimul meci al serii, de la 21:45. Gazdele, fără victorie de 6 etape, au început să alunece încet spre zona roşie a clasamentului. Acum sunt pe 15, dar au un avantaj de 9 puncte faţa de primul loc retrogradabil. Adversarul, însă, este unul cât se poate de dificil. AS Roma este pe 3, în spatele milanezelor care domină campionatul, şi trebuie să-şi apere locul în faţa rivalei Lazio şi a campioanei Juventus. Atalanta şi Napoli nu sunt nici ele prea departe, aşa că romanii au nevoie de toate punctele la Benevento. „2 solist” are cota 1,55.

Biletul de Serie A din 21 februarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare