Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 28 noiembrie 2020. Profit de 250 de lei din meciurile serii

Biletul de Serie A din 28 noiembrie 2020. Etapa a noua din campionatul italian propune două partide interesante în această seară: de la 19:00, se joacă Benevento – Juventus, iar Atalanta – Verona încheie seara de la 21:45. Ne aşteptăm la victorii din partea favoritelor, dar şi la multe reuşite. Am ales acelaşi pronostic, dar în oglindă, pentru ambele partide.

 

Campioana nu-şi mai permite să irosească puncte

Biletul de Serie A din 28 noiembrie 2020. Benevento – Juventus este un duel inegal între o nou promovată şi supercampioana ultimelor 9 ediţii. Practic, câştigătoarea ar trebui desemnată dinaintea fluierului de start. În ciuda lipsei de experienţă, gazdele de azi au acumulat 9 puncte din 3 victorii şi surclasează echipe de tradiţie precum Fiorentina, Udinese sau Parma. De partea cealaltă, Juventus scârţâie în startul de sezon. Deşi nu a pierdut 8 meciuri, a irosit multe puncte în cele 4 remize de până acum, 3 în deplasare şi toate cu gol primit. Trupa lui Andrea Pirlo nu-şi mai permite paşi greşiţi, iar Benevento e un adversar facil. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,99.

Atalanta, una dintre cele mai ofensive echipe

Biletul de Serie A din 28 noiembrie 2020. Atalanta – Verona aduce faţă în faţă două formaţii apropiate în clasament. Gazdele sunt pe 7 cu 14 puncte, în timp ce oaspeţii, cu două puncte mai puţin, se clasează pe locul al nouălea. Atalanta este una dintre cele mai ofensive echipe nu doar din Italia, ci din Europa, media ei fiind de 3,8 goluri pe meci în sezonul precedent şi de 4 goluri pe meci în sezonul acesta. Trei dintre ultimele patru meciuri directe s-au terminat cu victoria Atalantei: 3-0 în 2017, 5-0 în 2018 şi 3-2 în 2019. Observăm că de fiecare dată s-a marcat mult. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,83.

.

Biletul de Serie A din 28 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii