Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 3 martie 2021. Triplăm banii în Italia

Biletul de Serie A din 3 martie 2021. Campionatul italian se pregăteşte de etapa cu numărul 25, ceea ce înseamnă că a mai rămas de disputat aproximativ o treime. Lupta pentru locurile de cupe europene este cât se poate de intensă, şapte formaţii având aspiraţii de Top 4. Astăzi, vă propunem două partide interesante, ambele de la 21:45, una cu implicaţii la vârf, iar cealaltă – cel mai vechi derby al Italiei.

Atalanta vrea din nou în Liga Campionilor

Biletul de Serie A din 3 martie 2021. Atalanta – Crotone este un duel între două formaţii cu rezultate şi aspiraţii diferite. Gazdele, locul 4 în campionat, 3 victorii consecutive, al doilea cel mai buna atac şi participantă în optimile Ligii Campionilor, întâlnesc formaţia de pe ultimul loc al clasamentului. Crotone are şase eşecuri la rând şi 9 în ultimele 10 jocuri, cea mai slabă defensivă, al doilea cel mai slab atac şi şanse mici de a rămâne în Serie A. „Peste 2,5 goluri Atalanta” are cota 1,72.

Meci echilibrat în cel mai vechi derby din Italia

Biletul de Serie A din 3 martie 2021. Genoa – Sampdoria e cel mai vechi derby din Italia, derby-ul oraşului, „Derby della Lanterna”. La startul jocului, diferenţa dintre cele două este de 4 puncte şi 3 poziţii în clasament, în favoarea oaspeţilor. Sampdoria e pe 10, 30 de puncte, şi vine după două înfrângeri consecutive. Genoa, pe 13, n-a câştigat de 3 partide, dar a acumulat două puncte în acest interval. Directele sunt disputate şi, în trei din ultimele 4, câştig de cauză a avut echipa oaspete (Genoa de două ori şi Sampdoria o dată). Precedentele trei confruntări au avut loc în a doua jumătate a lui 2020, Genoa a învins 2-1 (22 iulie, deplasare, Serie A) şi 3-1 (26 noiembrie, deplasare, Cupă), iar un al treilea joc s-a terminat egal 1-1 (1 noiembrie, la Sampdoria, Serie A). Aşadar, de fiecare dată, reuşite în amândouă porţile. „Ambele marchează” are cota 1,78.

Biletul de Serie A din 3 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii