Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 31 ianuarie 2021. Profit de peste 260 de lei din prima etapă a returului

Biletul de Serie A din 31 ianuarie 2021. Ultimele două meciuri ale primei etape a returului ne pot aduce un câştig important, de 366 de lei. De la 19:00, Napoli primeşte vizita Parmei, unde proaspăt transferatul Dennis Man ar putea debuta, iar Verona se deplasează pe Olimpico din Roma, pentru partida cu AS, de la 21:45.

Parma înscrie în deplasare, dar nu suficient de mult pentru 3 puncte

Biletul de Serie A din 31 ianuarie 2021. Napoli şi Parma au obiective diferite, şi asta deoarece se poziţionează diferit în clasament. Napoletanii, locul 6, ţintesc spre top 4 şi o prezenţă în Liga Campionilor, în timp ce oaspeţii, penultima poziţie, speră doar la salvarea de la retrogradare. Deşi are câteva zile la Parma, Dennis Man ar putea apărea la Napoli, pentru că pe postul lui s-a jucat cu o improvizaţie, însă are şanse mici să plece cu un rezultat bun. Oaspeţii n-au mai învins din noiembrie, de la un 2-1 la Genoa. De atunci, au fost 10 etape cu 7 înfrângeri şi 3 remize. Parma a fost mai periculoasă afară, unde a înscris de 11 ori din totalul de 14. Problema e că Napoli e în formă, chiar dacă a pierdut la Verona în runda precedentă. I-a dat 6 goluri Fiorentinei la ultimul joc de pe teren propriu. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,22.

Verona a câştigat ultimul meci direct în 1996

Biletul de Serie A din 31 ianuarie 2021. AS Roma – Verona e un duel interesant. Romanii sunt pe 4, dar cu o victorie pot urca pe podium, peste Juventus, care ar avea un meci în minus. Iar fanii capitolinilor au dreptul să spere la un succes al formaţiei lor, pentru că până acum nu a pierdut pe teren propriu în campionat. 7 victorii şi 3 remize o fac pe AS Roma a doua cea mai bună echipă din Serie A acasă. Verona este, însă, un adversar periculos, are a trecut de Napoli în runda precedentă. Trupa gialloblu e pe locul 8, în apropierea locurilor europene şi departe de cele de la retrogradare, unde mulţi s-ar fi aşteptat să fie după un tur de campionat. În tur, a câştigat Verona, 3-0 la „masa verde”, după ce antrenorul romanilor a făcut 6 schimbări. Altfel, Roma nu a pierdut (pe teren) din 1996. „1 solist” are cota 1,65.

Biletul de Serie A din 31 ianuarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii