Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 6 decembrie 2020. Câştig de 400 de lei cu ajutorul favoritelor

Biletul de Serie A din 6 decembrie 2020. Etapa a zecea din campionatul italian propune două partide dezechilibrate în această seară. Ultima clasată Crotone primeşte vizita lui Napoli de la 19:00, iar liderul neînvins AC Milan merge pe terenul Sampdoriei de la 21:45. Oaspeţii sunt favoriţi în ambele partide.

Crotone, cea mai slabă din Serie A

Biletul de Serie A din 6 decembrie 2020. Crotone – Napoli este un meci între o echipă fără victorie şi una fără egal în startul de sezon. Crotone are doar două puncte şi 7 înfrângeri în 9 runde. Napoli are 17 puncte din 6 victorii, 3 eşecuri şi o depunctare de un punct din partea federaţiei. Oaspeţii vin după un succes cu 4-0 în faţa Romei în campionat şi au toate şansele să repete performanţa şi la Crotone. „Peste 2,5 goluri Napoli” are cota 2,25.

AC Milan, 5 puncte peste locul secund cu o victorie

Biletul de Serie A din 6 decembrie 2020. Sampdoria şi Milan sunt despărţite de 12 puncte în clasamentul Serie A, gazdele având 11, iar oaspeţii, cu 7 victorii şi două remize, 23 de puncte. „Diavolii” au unul dintre cele mai bune starturi de campionat după foarte mult timp, iar un succes pe terenul Sampdoriei le poate oferi un avans de 5 puncte faţă de locul secund, ocupat de rivala din oraş Inter. În iulie, AC Milan a câştigat cu 4-1 pe acest teren. „2 solist” are cota 1,80.

Biletul de Serie A din 6 decembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii