Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A din 7 februarie 2021. Peste 300 de lei din meciurile românilor

Biletul de Serie A din 7 februarie 2021. În Italia, se joacă meciurile etapei a 11-a, iar noi mizăm pe partidele unor formaţii aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. Parma, Cagliari şi Bologna sunt toate în zona roşie sau imediat deasupra ei, astfel că orice punct este important.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Duel pentru supravieţuire

Biletul de Serie A din 7 februarie 2021. Parma – Bologna începe la 19:00. Gazdele, la care Dennis Man ar putea juca din primul minut, iar Mihăilă să intre pe parcurs, sunt pe marginea prăpastiei. Penultimul loc în clasament, doar 13 puncte în 20 de meciuri, cel mai slab atac din ligă, nicio victorie în ultimele 11 etape, mai mult, şapte înfrângeri în acest interval, sunt statistici îngrozitoare pentru Parma. Totuşi, venirile din această iarnă, Man şi împrumutaţii Zirkzee şi Conti, sporesc valoarea echipei şi cresc speranţele fanilor. De cealaltă partea, Bologna nu rupe nici ea gura târgului. E pe 16, are 20 de puncte, iar în deplasare este una dintre cele mai slabe. A dat doar 7 goluri afară, mai puţin decât oricare altă echipă, şi a câştigat o singură deplasare, 2-1 la Sampdoria. Per ansamblu, este un duel echilibrat între două formaţii în căutare de puncte. „Ambele marchează” are cota 1,71.

Lazio, cea mai în formă din Serie A

Biletul de Serie A din 7 februarie 2021. De la 21:45, avem parte de un duel între români în Lazio – Crotone. Echipa gazdă a lui Ştefan Radu este favorită în faţa formaţiei lui Răzvan Marin. Lazio are procentaj perfect în ultimele 5 runde, 15 puncte din 15 posibile, şi e cea mai în formă din Serie A. Pe locul 6 momentan, romanii atacă primele patru poziţii pentru accesul în Liga Campionilor. Cagliari va încerca să îi facă faţa, dar va fi foarte greu. Oaspeţii au acumulat un singur punct în ultimele 7 etape şi au ajuns până pe 18 în clasament. Cagliari a reuşit să marcheze destul de des, dar a şi încasat foarte mult. Are a patra cea mai slabă apărare şi golaveraj -14. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,83.

Biletul de Serie A din 7 februarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare