Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A, etapa 13. Câştig de peste 700 de lei în Italia

Biletul de Serie A, etapa 13. 13 e considerat număr cu ghinion, dar nu şi în Italia, unde 17 poartă acest „hram”. Aşa că runda a 13-a nu are de ce să fie lipsită de şansă. Noi vă propunem un bilet cu câştig potenţial de peste 700 de lei, bilet în care am prins 4 meciuri, toate având cote situate între 1,60 şi 1,70. Începem cu marea campioană Juventus şi terminăm cu liderul AC Milan.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Juventus a luat gol în fiecare deplasare

Biletul de Serie A, etapa 13. Parma – Juventus se joacă sâmbătă, de la 21:45. Chiar dacă gazdele nu au mai pierdut de 4 etape e puţin probabil să îşi păstreze invincibilitatea în faţa marelui Juventus. Totuşi, în acest sezon, torinezii nu au parcursul impecabil de altădată. Juventus este una dintre cele două echipe neînvinse, dar a remizat în jumătate dintre meciurile jucate. Iar în deplasare, a terminat la egalitate de 4 ori în cele 6 partide. Parma, de cinci meciuri acasă, nu a pierdut, dar patru au fost egaluri, ultimele patru, mai exact. Iar Juventus a primit gol în fiecare meci pe teren străin. E de aşteptat un meci cu multe reuşite. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,64.

Inter, cea mai în formă echipă din campionat

Biletul de Serie A, etapa 13. Duminică, de la 16:00, Inter primeşte vizita Speziei, într-un duel cât se poate de dezechilibrat. Milanezii sunt cea mai în formă echipă din campionat, cu maximum de puncte în ultimele cinci runde. În acelaşi interval, Spezia a strâns 3 puncte, toate din remize. Mai mult, este singura echipă din campionat care a pierdut cu ultima clasată Crotone. Se întâlmpla în urmă cu o săptămână, 4-1 pentru „lanterna roşie”. Veştile triste pentru oaspeţi continuă, dacă ne uităm la parcursul gazdelor. Pe lângă faptul că Inter a câştigat tot în campionat în perioada recentă, a şi marcat mult. În afară de de victoria cu 1-0 în faţa lui Napoli la jumătatea săptămânii, Inter a marcat de cel puţin 3 ori în precedentele meciuri. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,62.

Duel echilibrat, de retrogradare

Biletul de Serie A, etapa 13. Benevento – Genoa, duminică, de la 16:00, este un duel între două candidate la retrogradare. Niciuna nu a câştigat în ultimele 4 etape. La golaveraj sunt apropiate, Benevento cu 13-23 are un gol marcat în plus şi unul primit în minus, dar diferenţa de puncte este mare. Gazdele au 12 puncte, cu 5 mai multe decât adversara. Genovezii, în ciuda unui program dificil, au jucat cu AC Milan şi Juventus în ultimele două runde, au marcat de fiecare dată în precedentele 4 runde şi au potenţialul de a repeta performanţa. „Ambele marchează” are cota 1,67.

AC Milan, în pericol să piardă primul loc

Biletul de Serie A, etapa 13. Ultimul meci de pe bilet este Sassuolo – AC Milan, duminică, de la 16:00. Gazdele sunt revelaţia sezonului, pe locul 6, cu 23 de puncte şi o singură înfrângere de la startul sezonului. Dar adversarul este unul pe măsură: AC Milan. „Diavolii” sunt neînvinşi, 8 victorii şi 4 remize, 28 de puncte. Ultimele două runde au fost semieşecuri pentru trupa lui Pioli, care a terminat la egalitate, 2-2 cu Genoa şi cu Parma. Din această cauză, Inter-ul s-a apropiat la un singur punct, iar Juventus la 4. Lui AC Milan îi trebuie victorie, dacă nu vrea să piardă fotoliul de lider. „PSF 2” are cota 1,60.

Biletul de Serie A, etapa 13

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii