Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A, etapa 16. Câştig de 430 de lei cu 3 partide

Biletul de Serie A, etapa 16. Suntem abia în a şasea zi a lui 2021, iar campionatul italian are programată deja a doua etapă din acest an. Toate cele 10 meciuri ale etapei se desfăşoară în aceeaşi zi, iar noi am ales 3 dintre ele, toate cu începere de la ora 16:00, pentru un câştig potenţial de 430 de lei.

Atalanta, trei victorii la rând în handicap acasă

Biletul de Serie A, etapa 16. Atalanta – Parma este un duel între două formaţii cu filosofii diferite. Oaspeţii au cel mai slab atac din Serie A, pe când gazdele sunt recunoscute pentru jocul ofensiv. Chiar dacă în acest sezon Atalanta nu şi-a egalat performanţele din ediţiile precedente, în special din cauza un start ceva mai slab, tot are 33 de reuşite. Ultimele trei jocuri de pe teren propriu au fost victorii la scor, 3-0 cu Fiorentina, 4-1 cu AS Roma şi 5-1 cu Sassuolo, toate echipe mai bine clasate decât Parma, care e pe locul 16 şi a pierdut în precedentele 3 runde şi nu a mai câştigat de 6 jocuri. „Atalanta handicap -1,5” are cota 1,72.

Crotone, ultima clasată

Biletul de Serie A, etapa 16. Crotone – Roma este, poate, cel mai dezechilibrat duel al zilei. Gazdele sunt pe ultimul loc, cu doar 9 puncte din 15 partide. Totuşi, 7 din cele 9 puncte au venit pe teren propriu, iar ultimele două meciuri de acasă au fost victorii cu Parma (2-1) şi Spezia (4-1). AS Roma este, însă, o formaţie mult mai bună decât cele două. Capitolinii sunt pe locul al treilea al campionatului, în spatele celor doua milaneze. Romanii au patru succese în precedentele 5 etape şi şanse mari să o obţină pe cea de-a cincea. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,57.

Inter, şase victorii consecutive în directe

Biletul de Serie A, etapa 16. Sampdoria – Inter este ultimul meci de pe bilet. Oaspeţii sunt pe locul secund, în spatele rivalei şi concitadinei AC Milan, la un singur punct. Cum liderul are meci greu cu Juventus, Interul lui Conte speră să treacă pe primul loc după această etapă, dacă reuşeşte să obţină a noua victorie consecutivă în campionat. Sampdoria e pe 11, cu 17 puncte, şi a pierdut ultimele două runde 0-1 la AS Roma şi 2-3 cu Sassuolo. Mai mult, a cedat în faţa Interului de fiecare dată în precedentele 6 întâlniri directe. „2 solist” are cota 1,58.

Biletul de Serie A, etapa 16

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare