Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A, etapa 17. Profit de 335 de lei din 3 meciuri italiene

Biletul de Serie A, etapa 17. Campionatul italian a ajuns la runda cu numărul 17 şi propune câteva partide interesante. Dacă meciul Juventus – Sassuolo a fost analizat într-un material separat, haideţi să vedem alte trei jocuri care ne pot aduce un profit de 335 de lei.

Crotone e cea mai slabă din Serie A

Biletul de Serie A, etapa 17. Verona – Crotone începe la 16:00. Oaspeţii sunt pe ultimul loc, au doar două victorii şi 3 egaluri (9 puncte) şi nu mai puţin de 11 înfrângeri. De partea cealaltă, Verona e la jumătatea clasamentului, pe locul 9, şi vine după o serie de patru meciuri fără victorie pe teren propriu. Acum întâlneşte adversarul ideal pentru a ieşi din seria neagră. „PSF 1” are cota 1,60.

Istoria e de partea lui Napoli

Biletul de Serie A, etapa 17. Udinese – Napoli se joacă de la aceeaşi oră 16:00. Napoletanii trag din nou la locurile de cupe europene, aşa cum au făcut-o de fiecare dată în sezoanele recente, pe când Udine se mulţumeşte cu o poziţie sigură, la mijlocul clasamentului, departe de lupta pentru evitarea retrogradării. Napoli a câştigat 8 din ultimele 9 întâlniri directe şi are şanse mari să repete performanţa. „PSF 2” are cota 1,62.

Crotone marchează des, dar câştigă rar

Biletul de Serie A, etapa 17. În fine, de la 19:00, se întâlnesc două vecine de clasament. Fiorentina şi Cagliari sunt pe poziţiile 14 şi 15 cu câte 15 şi 14 puncte. Oaspeţii nu au mai câştigat de 8 etape, timp în care au adunat 4 puncte, dar au marcat în 7 dintre acestea, singura excepţie fiind un 0-0 cu Parma. Fiorentina, în schimb, are o singură înfrângere în precedentele 5 runde, 1-2 la Lazio, şi, în rest, o victorie şi 3 remize. „Ambele marchează” are cota 1,68.

Biletul de Serie A – etapa 17

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii