Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A. Profit de 386 de lei în etapa 36

Biletul de Serie A, etapa 36. Antepenultima rundă din campionatul italian aduce două partide foarte importante pentru lupta de la retrogradare. Bologna – Lecce se joacă de la 18:15, iar SPAL – Torino începe la 20:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lecce, all-in pentru salvare

Biletul de Serie A, etapa 36. Bologna – Lecce este o partidă extrem de importantă pentru oaspeţi. Lecce părea la un moment dat condamnată la Serie B, având 6 înfrângeri consecutive, cu scoruri fluviu. Uşor-uşor, echipa şi-a revenit, iar o victorie în faţa Bolognei ar duce-o la un singur punct de salvare. Gazdele sunt la mijlocul clasamentul şi nu au griji. Lucrul acesta s-a văzut şi în ultimele rezultate: 5 meciuri fără victorie. „2 solist” are cota 2,73.

SPAL e deja retrogradată

Biletul de Serie A, etapa 36. SPAL – Torino poate fi meciul care aduce salvarea oaspeţilor. SPAL e ultima în Serie A şi e retrogradată matematic de câteva etape deja. Torino, în schimb, va rămâne cu certitudine în prima divizie dacă învinge azi. Acum are 4 puncte mai mult decât Genoa, dar un meci mai puţin. Şi 6 puncte peste Lecce. SPAL are 26 de înfrângeri în 35 de etape şi a încasat cel puţin 2 goluri în ultimele 8 etape. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,78.

Biletul de Serie A, etapa 36

Bilete câștigătoare