Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie A – ultima etapă. Câştigăm peste 570 de lei din lupta pentru Liga Campionilor

Biletul de Serie A – ultima etapă. Marea necunoscută înaintea ultimei rundei din campionatul italian este cine va juca în Liga Campionilor. Inter, deja campioană, şi Atalanta sunt sigure de prezenţa în Champions League. Iar pe celelalte două locuri se luptă AC Milan, Napoli şi Juventus. Milan are meci greu la Atalanta, pe care l-am analizat într-un alt articol, aşa că, pe biletul de Serie A, punem jocurile lui Napoli şi Juventus. Mai mult, folosim acelaşi pronostic, pentru o cotă totală de 5,71.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Napoli îşi asigură Liga Campionilor cu un succes

Biletul de Serie A – ultima etapă. Napoli depinde doar de ea înaintea jocului cu Verona. Se joacă de la 21:45, simultan cu AC Milan şi Juventus. Napoli e pe 4, cu un puncte peste Juve, iar dacă va câştiga are locul asigurat în top 4. Întâlneşte un adversar fără obiectiv şi fără miză, iar istoria a demonstrat că în astfel de situaţii, echipa respectivă nu prea obţine rezultate. „Napoli câştigă la zero” are cota 2,31.

Juventus, la mâna Atalantei şi Veronei

Biletul de Serie A – ultima etapă. Juventus joacă sub presiune la Bologna. După 9 titluri consecutive, e în pericol să rateze Liga Campionilor, ceea ce ar fi un dezastru, atât sportiv, cât şi financiar. Băieţii lui Pirlo trebuie să bată la Bologna şi să spere la un ajutor din partea Atalantei sau a Veronei. „Juventus câştigă la zero” are cota 2,47.

Biletul de Serie A – ultima etapă.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii