Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie B din 30 decembrie 2020. Cotă 2,75 din două meciuri

Biletul de Serie B din 30 decembrie 2020. Din cauza pandemiei, care a oprit fotbalul timp de mai multe luni, toate campionatele au programul condensat, iar acum, în penultima zi a anului, avem o ofertă destul de bogată de meciuri. Ne-am oprit atenţia asupra diviziei secunde din Italia, care propune partide interesante. Empoli – Ascoli şi SPAL – Brescia, ambele cu începere de la 19:00, sunt cele două meciuri pe care pariem la o cotă de 2,75.

Empoli trage la promovare

Biletul de Serie B din 30 decembrie 2020. Empoli şi Ascoli sunt la poli opuşi ai clasamentului din Serie B. Empoli e a doua, în timp ce Ascoli e a doua de la coadă. Gazdele au o singură înfrângere, al doilea atac şi a treia apărare şi înfruntă o echipă care a strâns doar 9 puncte în 15 partide. Mai mult, o echipă pe care a bătut-o de 4 ori în ultimele 5 întâlniri. Ascoli are o defensivă slabă, 24 de goluri încasate, 10 dintre ele în precedentele 5 etape. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,62.

Spal, avantajul terenului propriu

Biletul de Serie B din 30 decembrie 2020. SPAL – Brescia este, la prima vedere, un duel mult mai echilibrat. Gazdele – locul 5, 26 de puncte –, oaspeţii – locul 11, 18 puncte –, dar ambele echipe sunt specialiste pe teren propriu. Spal are 17 puncte acasă şi nicio înfrângere (5 victorii, două remize), în timp ce Brescia a câştigat o singură dată în deplasare, la Cosenza, echipă din zona roşie. „PSF 1” are cota 1,70.

Biletul de Serie B din 30 decembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare