Urmareste-ne

Archive

Biletul de Serie B din 4 ianuarie 2021. Două partide ne aduc un profit de 250 de lei

Biletul de Serie B din 4 ianuarie 2021. Liga secundă din Italia nu este cel mai spectaculos campionat din lume, dar asta nu înseamnă că nu poate să ne ajute să ne rotunjim veniturile în acest început de an. Astă seară, de la 19:00, sunt programate cele partide din etapa a 17-a, iar noi am ales două dintre ele pentru un câştig potenţial de 350 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Cea mai slabă defensivă contra unui atac de top

Biletul de Serie B din 4 ianuarie 2021. Entella – Cittadella este un duel inegal între formaţiile de pe locurile 19 şi 4. Judecând exclusiv după clasament, oaspeţii nu ar trebui să aibă mari probleme în a se impune. De 5 etape, Cittadella nu a mai pierdut, ba mai mult, a strâns 13 puncte din 15 posibile. Oaspeţii au al doilea cel mai bun atac din campionat, 27 de reuşite (la egalitate cu liderul Empoli, dar sub Lecce – 31), şi întâlnesc defensiva care a cedat cel mai des, 29 de goluri a încasat Entella. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,33.

Pordenone, cele mai multe remize din campionat

Biletul de Serie B din 4 ianuarie 2021. Salernitana – Pordenone aduce faţă în faţă două formaţii cu rezultate identice în ultimele şase etape, câte două victorii, remize şi înfrângeri, dar despărţite de 10 puncte în clasament, ecart stabilit în primele 10 runde. Salernitana era neînvinsă de 4 meciuri până la eşecul de la Monza (0-3) din etapa trecută, iar, pe lânga ratarea celor trei puncte, a mai pierdut şi primul loc în favoarea lui Empoli, la golaveraj. Pordenone, formaţie care în ediţia precedentă a jucat în play-off-ul de promovare, este acum pe 10, cu 21 de puncte. Oaspeţii sunt campionii egalurilor, nu mai puţin de 9 meciuri terminându-se fără învingător în cele 16 etape. „1X” are cota 1,51.

Biletul de Serie B din 4 ianuarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii