Urmareste-ne

Archive

Biletul de snooker din 11 august 2020. Câştig de 260 de lei în sferturile Campionatului Mondial

Biletul de snooker din 11 august 2020. Sferturile de finală de la Campionatul Mondial propun partide interesante. Avem Judd Trump – Kyren Wilson şi Mark Williams – Ronnie O’Sullivan pe biletul nostru. Trei dintre ei sunt deja campioni mondiali, Trump chiar deţinătorul trofeului. Ambele partide se reiau de la ora 16:30 şi îşi vor decide învingătorul în cursul acestei zile.

Wilson, kriptonita lui Trump

Biletul de snooker din 11 august 2020. Trump – Wilson e 6-10 după două sesiuni. Evident, la acest scor, Wilson este favorit la victorie, întrucât mai are nevoie de doar 3 frame-uri pentru a-şi adjudeca victoria. Cei doi nu se înţeleg prea bine dincolo de masa de snooker şi asta se vede în jocul lor. Duelul mental a fost, de cele mai multe ori, câştigat de Wilson care a reuşit să se impună în faţa rivalului, deşi este considerat un jucător mai puţin bun decât Trump (care e numărul 1 mondial). Pe această fragilitate psihică a lui Trump în faţa lui Wilson mizăm şi noi. „Sub 22,5 frame-uri” are cota 1,67.

La acest scor, Williams e favorit

Biletul de snooker din 11 august 2020. Williams – O’Sullivan este 6-2, după prima sesiune. Astăzi, de la 16:30 începe a doua sesiune, iar dacă Williams nu câştigă 7 frame-uri în aceasta, vom avea parte de repriza finală, de la 21:00. Pare simplu de ales Williams la victorie, când are 4 frame-uri avantaj, dar scorul nu este singurul factor de luat în seamă. Jocul lui Ronnie a strălucit în prima rundă, când a trecut de Tepchaya Un-Nooh cu 10-1, dar în faza secundă cu Ding şi în prima sesiune cu Williams, a părut predispus la greşeli. Williams este un jucător cu mare experienţă, triplu campion mondial. E capabil să nu irosească un avantaj consistent. „Victorie Williams” are cota 1,55.

Biletul de snooker din 11 august 2020

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare