Urmareste-ne

Archive

Biletul de snooker din 9 august 2020. Câştig de 250 de lei în ultimele două optimi

Ronnie O'Sullivan

Biletul de snooker din 9 august 2020. Optimile Campionatului Mondial de Snooker îşi desemnează astăzi ultimii 4 calificaţi în sferturile competiţiei. De la 21:00, încep sesiunile finale ale celor din urmă meciuri din această fază a competiţiei. Se joacă în sistem „primul la 13”.

McGill a revenit senzaţional

Biletul de snooker din 9 august 2020. Anthony McGill – Jamie Clarke se reia de la scorul de 7-8. McGill a recuperat extraordinar după ce pierduse prima sesiune cu 2-6. Mai mult, primele două frame-uri din sesiunea secundă au mers, de asemenea, în contul lui Clarke. La 8-2, Clarke părea scăpat în câştigător, dar McGill a început să joace din ce în ce mai bine şi să îşi reducă numărul de greşeli. A doua sesiune a fost oprită, în cele din urmă, la 8-7 pentru Clarke, dar avantajul moralului este acum de partea lui McGill. „Câştigă McGill” are cota 1,70.

Cel mai echilibrat joc de la CM

Biletul de snooker din 9 august 2020. Ding Junhui – Ronnie O’Sullivan s-a încheiat 8-8 după două sesiuni. Până acum, a fost unul dintre cele mai echilibrate meciuri de la acest campionat mondial. Primele două sesiuni au fost identice. Ronnie a luat primul frame, iar Ding pe următoarele 3. După pauză, situaţia s-a schibat. Ronnie a revenit cu 3 frame-uri câştigate, iar pe ultimul al sesiunii şi l-a adjudecat Ding. Dacă algoritmul se păstrează, Ding ar trebui să egaleze la 12, iar Ronnie să câştige în decisiv. E puţin probabil ca acest scenariu să se întâmple, dar şansele ca Ronnie să se impună sunt foarte mari. „O’Sullivan câştigă” are cota 1,45.

Biletul de snooker din 9 august 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate