Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Biletul de Superliga. Bani pe jos de la SuperGigi

Biletul de Superliga. Bani pe jos de la SuperGigi
Biletul de Superliga. Bani pe jos de la SuperGigi

Campionatul se apropie de final, ultima etapă în play-off, barajele de promovare şi barajul pentru Conference League. SuperGigi vă aduce bani pe jos cu biletul de SuperLiga. 6 meciuri, cotă 17,2 – un bilet prezentat în detaliu în emisiunea Fanatik SuperLiga.

SuperGigi: „Meci echilibrat şi închis!”

„Hai să închidem cu SuperLiga. Am făcut un bilet doar cu SuperPariuri. Pentru că e destul de imprevizibil. CFR ar trebui să bată, dar nu ştii. Nu ştim cum joacă puştii Farului. La fel, Craiova, probabil, ştie sau simte că va câştiga CFR. Nici Craiova nu ştii cum va juca.

Şi atunci, dacă iei nişte solişti, poţi să pierzi. Am mers spre SuperPariuri şi am început cu Craiova (a lui Mititelu) cu Voluntari. Eu am jucat la barajul acesta sub 3,5 goluri în meci, sub 12,5 cornere şi sub 9,5 şuturi. Practic, îl văd un meci echilibrat şi închis! Am luat acest SuperPariu, cotă 1,55.

Merg la FCSB – Rapid, unde am luat FCSB marchează minim un gol şi va avea minim 4 cornere. Cotă de 1,55 şi aici, pe această combinaţie din două pieţe.

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

Bani pe jos de la SuperGigi. Biletul de Superliga are cotă 17,2

Avem Gloria Buzău – UTA Arad. Jucat de mine: UTA gol, UTA minim 4 cornere. O cotă de 1,75, o cotă foarte, foarte bună.

CFR Cluj – Farul, am luat CFR marchează şi minim 4 cornere. La fel, 1,55 cotă şi evit acel 1 solist, despre care am vorbit. Dacă puştii lui Hagi sunt într-o zi bună, 1 solist poate să nu iasă.

La U Craiova – Sepsi, am luat acelaşi pariu, dar marja la cornere este la 5. Adică minim 5 cornere, pe care Craiova le poate avea din prima repriză. Avem cotă 1,60.

Apoi, închidem cu Dinamo – FC Argeş. Eu spun că e de 2 solist. Dinamo are nişte absenţe în apărare, unde oricum nu stă extraordinar. Am luat minim gol FC Argeş şi minim 3 cornere FC Argeş, 1,65 cotă.

Eu spun că e un bilet bun. Am cotă de 17,2 din 6 meciuri. Eu am pus 100 de lei, voi puneţi cât vreţi. O cotă de 17,2 pe care o recomand şi o putem menţine la Bani pe jos. Biletul de SuperLiga e sinonim cu bani pe jos.” – SuperGigi în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, moderată de Horia Ivanovici.

Biletul de Superliga. Bani pe jos de la SuperGigi

Biletul de Superliga. Bani pe jos de la SuperGigi

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate