Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (01.07.2022). Facem bani cu turneul de la Wimbledon

Tommy Paul

Pentru biletul de tenis de vineri, 01.07.2022, am selectat două partide din tenis, turneul de la Wimbledon. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 532 de lei, înainte de weekend. Spor la bani!

Meci strâns între Tommy Paul și Jiri Vesely

Tommy Paul și Jiri Vesely se înfruntă pentru un loc în optimile de finală ale turneului ATP de la Wimbledon. Americanul nu a pierdut, până acum, niciun set, iar specialiștii îl văd, deja, în semifinale. De partea cealaltă, cehul a avut rezultate notabile în trecut, dar nu și-a atins niciodată potențialul maxim. În primul tur, cu Federico Coria, nu a avut probleme, însă cu Alejandro Davidovich, în ultimul meci, a avut nevoie de cinci seturi pentru a ieși victorios. Nu credem, totuși, că meciul se va încheia rapid. „Peste 3.5 seturi în meci” are cotă 1.54.

Capăt de linie pentru Irina Begu

În turul al treilea de la Wimbledon, Irina Begu o va întâlni pe Jelena Ostapenko, vineri, 1 iulie. Ambele sportive au ajuns fără probleme până în această fază. Pe iarbă, letona a impresionat în acest sezon, fiind foarte aproape să-și apere, săptămâna trecută, titlul câștigat la Eastbourne. Irina Begu este mai în vârstă cu șapte ani față de adversara ei. Mizăm pe Jelena Ostapenko, locul 17 WTA. „Jelena Ostapenko câștigă în două seturi” are cotă 1.73.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate