Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (01.11.2023). Luna începe cu profit tot din capitala Franței

Biletul de tenis de miercuri, 01.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului doi al mastersului de la Paris BercyMeciurile alese formează o cotă de 2,11  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1109 de lei.

 

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Neamțul vine după o victorie muncită

Prima alegere de pe biletul de tenis, de miercuri, 01.11.2023 vine de la partida Ugo Humbert – Alexander Zverev. Francezul traversează un moment bun și speră la un parcurs bun la turneul desfășurat în fața propriilor fani. Zverev a jucat și el bine în această toamnă și vrea un rezultat bun la ultimul Masters al anului.

Se anunță un duel disputat, între doi jucători buni din circuit. Humbert are parte și de aportul fanilor, dar Zverev e jucătorul mai bun. Credem că va fi un meci disputat, dar Sascha va avea câștig de cauză.

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Norvegianul e favorit

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Casper Ruud – Francisco Cerundolo. Norvegianul nu e în cea mai bună formă. De fapt 2023 nu a fost la nivelul din sezonul trecut, când Casper impresiona pe toate suprafețele. Cerundolo a trecut în primul tur de unul din favoriții gazdelor, Gael Monfils, revenind de la 0-1 la seturi.

Ruud e mare favorit, dar Cerundolo are capacitatea de a pune probleme. Și nu doar norvegianului, ci oricărui adversar din circuit. Credem că partida va fi mai echilibrată decât o arată cotele și vom miza pe cel puțin 19 game-uri disputate.

Biletul de tenis (01.11.2023)

Biletul de tenis (01.11.2023)

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate