Urmareste-ne

Ponturi Tenis

Biletul de tenis (02.02.2022). Banii vin de la Montpellier

Richard Gasquet, un jucător de tenis cu experiență

Pentru biletul de tenis din 2 februarie, ne-am oprit pe turneul ATP de la Montpellier, Franța, care a ajuns în faza optimilor de finală. Betmag propune două partide, cu o cotă totală de 3.08, menite să aducă profit pariorilor.

Duel francez în optimi

Francezii Richard Gasquet și Ugo Humbert se duelează pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Montpellier. Până în prezent, s-au întâlnit într-un singur meci, pe 18 ianuarie 2022, la Australian Open, când Richard Gasquet s-a impus cu 3-1 la seturi. Tindem să credem că partida de miercuri va avea nevoie de set decisiv, având în vedere forma celor doi jucători, care nu are darul să impresioneze. “Ambii jucători câștigă câte un set” are cotă 2.27.

Miza pe Adrian Mannarino

Alejandro Davidovich Fokina și Adrian Mannarino se înfruntă pentru prima dată în circuitul ATP. Anticipăm că francezul va fi capabil să câștige cel puțin un set, din două motive. Unul ar fi că joacă în fața propriilor suporteri, iar celălalt că vine după o serie de trei victorii în ultimele patru meciuri. Trebuie, însă, ținut cont că înfrângerea a venit la Australian Open, în fața lui Rafael Nadal, cel care a câștigat, până la urmă, turneul. “Adrian Mannarino” câștigă un set are cotă 1.36.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate