Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (02.03.2022). Ne triplăm banii la mijloc de săptămână

La Monterrey, în Mexic, are loc în această perioadă un turneu WTA pe hard. Pentru biletul de tenis din 2 martie am optat pentru două meciuri din optimile probei de dublu. 

Mizăm pe mexicance

Primul meci de pe biletul de tenis este cel dintre Fernanda Contreras Gomez / Marcela Zacarias și Dalma Galfi / Nuria Parrizas-Diaz. Primele sunt un cuplu mai sudat, au hhucat tot anul 2021 împreună, reușind să câștige trofeul de la Pelham W-25 (SUA). Cele două mexicance mai au semifinală la Charleston și Sumter, ambele în SUA.

De partea cealaltă, Galfi și Parrizas sunt la al doilea joc împreună, după ce primul s-a lăsat cu o înfrângere în primul tur pe hardul de la Guadalajara, contra niponelor Misaki Doi și Miyu Kato. Cuplul mexican Contreras-Zacarias e favorit la casele de pariuri și mizăm și noi pe victoria celor două fete. 1,60 este cota pentru victoria mexicancelor.

Kaitlyn Christian și Lidziya Marozava, moral bun după triumful de la Guadalajara

Kaitlyn Christian (SUA) și Lidziya Marozava (Belarus) au luat trofeul la Guadalajara în weekend și privesc încrezătoare confruntarea cu perechea Misaki Doi / Xinyu Wang. Mai ales că le-au eliminat pe ambele adversare, fiecare cu altă parteneră. Misaki Doi, alături de Miyu Kato, a pierdut în semifinale. Iar Wang și Lin Zhu au pierdut finala de la Guadalajara. Bookmakerii cred că asiaticele se vor impune, date fiind cotele la victorie, dar noi mizăm pe dublul americano-bielorus. „Câștigă Christian/Marozova” are cotă 2,04.

Biletul de tenis 2 martie

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate