Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (02.11.2023). Rămânem la Paris pentru profit

Biletul de tenis de joi, 01.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul optimilor de finală al mastersului de la Paris BercyMeciurile alese formează o cotă de 2,68  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1680 de lei.

 

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Rune, start solid în cursa pentru apărarea trofeului

Prima alegere de pe biletul de tenis, de joi, 02.11.2023 vine de la partida Daniel Altmaier – Holger Rune. Altmaier e surpriza de la ediția din acest an de la Paris Bercy. Germanul l-a eliminat pe Fils în turul întâi și a profitat de retragerea lui Fritz în turul secund. Rune a debutat cu o victorie clară la Paris, în fața unui Thiem în formă.

Diferența de valoare e una clară între cei doi sportivi. La fel ca și forma de moment. Credem că danezul va face încă un antrenament bun înainte de duelul din sferturi, contra marelui Djokovic. Mizăm cu încredere pe victoria în minimum de seturi a sportivului din Danemarca!

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Sinner a avut de muncă în primul meci de la Paris

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Jannik Sinner – Alex de Minaur. Australianul a avut de muncit, disputând trei seturi în ambele partide jucate la Paris. De partea cealaltă, Sinner a revenit și el de la 0-1 la seturi cu americanul McDonald, dar s-a impus cu 6-1 în decisiv.

Italianul va avea un adversar mult mai greu în turul secund, dar credem că moralul bun pe care Jannik îl are îl va ajuta să mai bifeze o victorie în capitala Franței. Mizăm cu încredere pe victoria la cel puțin trei game-uri diferență a peninsularului.

Biletul de tenis (02.11.2023)

Biletul de tenis (02.11.2023)

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate