Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (03.04.2022). Sportul alb îți aduce un câștig substanțial

Carlos Alcaraz, favorit la Barcelona

Pentru biletul de tenis (03.04.2022), ne-am oprit pe turneul ATP de la Miami. Duminică au loc finalele de simplu masculin, dar şi de dublu feminin. Betmag propune două pronosticuri curajoase, cu o cotă totală de 2,27, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la sfârşit de săptămână.

Miza pe iberic

Carlos Alcaraz și Casper Ruud se vor confrunta în finala de la ATP Miami Open 2022. În singura confruntare directă, anul trecut, la Marbella, ibericul s-a impus în două seturi, 6-2, 6-4. Carlos Alcaraz a mers excelent şi la Miami. A cedat un singur set pe durata turneului. Acelaşi lucru, însă, se poate spune şi depre Casper Ruud. Spaniolul a arătat, totuşi, de la startul anului o formă de invidiat, lovituri de super jucător, astfel că vom miza pe el. „2-0 la seturi pentru Carlos Alcaraz” are cotă 1.60.

Veronika Kudermetova/Elise Mertens, campioane la Miami

Perechile Veronika Kudermetova/Elise Mertens și Laura Siegemund/Vera Zvonareva se întâlnesc în finala de dublu a turneului WTA Miami. Rezultatele până în ultimul act al sportivelor au fost similare. Însă tindem să mergem pe mâna primei echipe, care, de-a lungul competiției, nu a arătat prea multe slăbiciuni. De altfel, Kudermetova şi Mertens sunt favorite şi la toate casele de pariuri.  „Veronika Kudermetova/Elise Mertens câștigă meciul” are cotă 1,42

biletul de tenis (03.04.2022)

biletul de tenis (03.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

.

Agenții autorizate