Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (03.07.2022). Cum îți poți tripla banii la Wimbledon

Novak Djokovic a cedat un singur set până acum la Wimbledon Sursa foto: Twitter ATP Tour

La finalul acestei săptămâni suntem cu ochii pe turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Turneul de pe iarba londoneză a ajuns în faza optimilor de finală, iar noi am ales două meciuri de pe tabloul principal de simplu masculin. Iată ce trebuie să pariezi pentru a-ți tripla banii. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz, un meci de peste 3,5 seturi

Deschidem biletul de tenis cu meciul dintre Jannik Sinner (locul 13 ATP) și Carlos Alcaraz (7 ATP).  La începutul turneului, tânărul jucător italian Jannik Sinner, în vârstă de 20 de ani, a întâmpinat unele probleme, dar în momentele decisive a acționat întotdeauna cât mai eficient. Teoretic, italianul este destul de capabil să părăsească turneul de pe iarba londoneză cu un titlu. Nu este cu nimic inferior marii majorități a jucători rămași în competiție, așa că nu trebuie subestimat.

De partea cealaltă, Alcaraz progresează rapid deja în timpul meciului și nu e nicio îndoială că va avea o altă abordare în continuare la Wimbledon. Spaniolul a început să se simtă foarte încrezător pe această suprafață și se înscrie printre pretendenții la trofeu. Carlos Alcaraz e capabil să învingă pe oricine, însă nu se poate relaxa nicio secundă. Preconizăm un meci lung, care va avea mai mult de trei seturi. „Peste 3,5 seturi” are cotă 1.57.

Novak Djokovic își croiește drum spre finală

Celălalt meci de pe biletul de tenis este cel dintre Novak Djokovic (3 ATP) și Tim Van Rijthoven (104 ATP). Fostul lider mondial se îndreaptă ușor-ușor spre titlu la Wimbledon. În cele trei meciuri anterioare a cedat un singur set, chiar în primul tur, în fața sud-coreeanului Soonvo Kwon. Dar de atunci a câștigat următoarele meciuri în minimum de seturi, cu 3-0, contra australianului Thanasi Kokkinakis și compatriotului Miomir Kecmanovic. Se vede că Novak Djokovic tratează cu deosebit respect turneul de la Londra, așa că va fi foarte greu de oprit.

Olandezul Van Rijthoven a suferit o singură înfrângere în sezonul pe iarbă și a venit la Wimbledon după ce a câștigat turneul organizat în țara natală, la ‘s-Hertogenbosch, în fața actualului lider mondial, rusul Daniil Medvedev. În urmă cu doar o lună, olandezul a trebuit să se mulțumească cu rezultate modeste și acum arată un tenis uimitor în competiții prestigioase. Va da acum peste Novak Djokovic, iar noi miză pe „sub 30,5 game-uri în meci”, la cotă 1.97.

Biletul de tenis (03.07.2022)

Biletul de tenis (03.07.2022)

 

Agenții autorizate