Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (03.07.2023). Dubla zilei vine de pe iarba londoneză

Biletul de tenis de luni, 03.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din primul tur de la Wimbledon. Cele două alegeri formează o cotă 3,30 și cu o miză de 200 de lei putem obține un profit de 460 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Americanca e jucătoarea mai valoroasă

Prima alegere de pe biletul de tenis, de luni, 03.07.2023 vine de la meciul Stephens – Peterson, din cadrul turului 1 al tabloului feminin de la Wimbledon. Americanca nu a jucat niciun meci pe iarbă în acest an, dar armele sale se pliază bine pe gazon. Nici suedeza nu a juat prea mult, având un singur meci pe iarbă, pierdut.

În condițiile date, partida va fi una relativ disputată, până la un punct, dar credem că sportiva din Statele Unite va avea câștig de cauză, la finalul unui meci cu cel puțin 17 game-uri disputate.

Britanicul e departe de forma din trecut

A doua alegere de pe bilet vine de la confruntarea Halys – Evans. Din turul 1 de pe tabloul masculin de la Wimbledon. Francezul nu a jucat pe iarbă înainte de Wimbledon, are câteva arme excelente pe gazon. De partea cealaltă, Evans a fost modest în ultimele partide și e greu de crezut că va avea un parcursu bun la All England Club.

Evans are fanii de partea sa, dar forma nu îl ajută. Posibil să vedem un meci cu 4 sau 5 seturi, dar noi vom încerca o cotă mai mare. Recomandăm victoria francezului, la o cotă excelentă!

Biletul de tenis (03.07.2023

Biletul de tenis (03.07.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate