Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (03.08.2022). Dai lovitura cu „sportul alb”!

Taylor Fritz

Pentru biletul de tenis de miercuri, 03.08.2022, am selectat două partide din tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 518 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe Taylor Fritz

Taylor Fritz și Alexey Popyrin, doi jucători tineri și ambițioși, se înfruntă în 1/16 de finală ale turneului ATP de la Washington – SUA. Americanul este favorit, având în vedere ca a obținut nouă victorii în ultimele zece meciuri în circuit. De partea cealaltă, australianul are patru înfrângeri la rând, motiv pentru care mizăm pe feblețea gazdelor. „Taylor Fritz câștigă în două seturi” are cotă are cotă 1.50.

Jessica Pegula e favorită

Jessica Pegula și Daria Saville se întâlnesc în turul 2 al turneului WTA de la Washington – SUA. Mizăm pe sportiva din SUA, locul 7 mondial, clar mai în formă. De partea cealaltă, australianca este pe locul 88 în circuit și nu a impresionat în ultimele săptămâni. Anticipăm un succes al jucătoarei din Statele Unite. „Jessica Pegula câștigă în două seturi” are cotă 1.72.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate