Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (03.11.2023). Am pregătit o nouă dublă câștigătoare în capitala Franței

Biletul de tenis de vineri, 03.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul sferturilor de finală ale mastersului de la Paris BercyMeciurile alese formează o cotă de 3,08  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 2080 de lei.

Parcurs solid pentru polonez

Prima alegere de pe biletul de tenis, de vineri, 03.11.2023 vine de la partida Hubert Hurkacz – Grigor Dimitrov. Polonezul a făcut finala la Basel, săptămâna trecută și a continua forma bună și în capitala Franței. Dimitrov a jucat și el bine la Paris și l-a eliminat pe favoritul trei al competiției, Daniil Medvedev. 

Se anunță un meci mai mult decât interesant în primul sfert de finală de la Paris Bercy. Hubi a jucat bine și credem că are șansa unei prezențe în careul de ași. Dimitrov are meritul de a-l fi eliminat pe Medvedev și speră la un nou succes. Noi credem că partida va fi decisă la detalii, iar polonezul este mai constant. Vom miza pe victoria lui Hurkacz, la o cotă excelentă!

 

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Grecul e favorit

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la disputa Stefanos Tsitsipas – Karen Khachanov. Grecul a jucat bine atât aici, cât și săptămâna trecută la Viena. Aici, în primele două meciuri, Stef a trecut de Aliasisme și Zverev. Rusul a jucat și el bine și își va juca șansa în fața grecului.

Tsitsipas a trecut de două nume mari în primele meciuri și are un moral excelent. Dar și rusul a jucat bine și în trecut i-a pus probleme grecului. Tocmai din acest motiv vom miza pe cel puțin 22 de game-uri disputate.

Biletul de tenis (03.11.2023)

Biletul de tenis (03.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate