Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (04.02.2023). Seria pozitivă continuă cu dubla din Cupa Davis!

Pentru biletul din tenis de sâmbătă, 04.02.2023, am ales două partide din cadrul calificărilor Cupei Davis, ce se vor desfășura în acest week-end. Pariurile alese însumează o cotă totală de 2,29 și cu o miză de 100 de lei putem obține un profit de 129 de lei. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Skatov poate produce surpriza

Prima selecţie de pe biletul de tenis de astăzi, 04.02.2023, vine de la partida dintre chilianul Cristian Garin și kazahul Timofey Skatov, din cadrul primului meci al întâlniri Chile – Kazakhstan, din Cupa Davis. Garin e un sportiv bun, care în sezonale trecute s-a remarcat pe zgură. Fost chiar component top 20, chilianul e departe momentan de forma din urmă cu 3-4 ani. De partea cealaltă, Skatov face parte din noua generație și în ultimele 6 luni a impresionat în circuitul challenger. Acolo unde a obținut mai multe rezultate bune. Săptămâna trecută a jucat finala unui turneu challenger, chiar în Chile. Garin e favorit, atât prin prisma experienții, dar și a faptului că meciul se joacă în Chile. Doar că Timofey Skatov e un adversar incomod, mai ales în meciurile jucate pe zgură. În aceste condiții, cel mai sigur pariu la Garin – Skatov merge pe over 19,5 game-uri. 

Argentinianul e mult mai valoros

A doua alegere de pe biletul zilei vine de la partida dintre finlandezul Otto Virtanen și argentinianul Francisco Cerundulo, din cadrul meciului al doilea din confruntarea Finlanda – Argentina, din Cupa Davis. Virtanen e un sportiv tânăr, talentat, dar care momentan nu a reușit să își atingă potențialul. Un obișnuit al turneelor challenger, Otto va încerca să aducă un punct naționalei sale. De partea cealaltă, Cerundolo vine după cel mai bun sezon al carierei și vrea să confirme în 2023.  Racheta numărul 1 a Argentinei în duelul cu Finlanda, Francisco trebuie să ajute din plin la un eventual succes al naționalei sud-americane. Meciul se anunță interesant, mai ales că se va juca pe tărâm finlandez. Însă diferența de valoare va face totuși diferența, credem noi, iar pontul ideal la Virtanen – Cerundolo merge pe victoria sud-americanului.

 

 

 

Agenții autorizate