Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (04.04.2022). Sportul alb îți aduce profitul

Fernando Verdasco

Pentru biletul de tenis (04.04.2022), ne-am oprit pe turneul ATP – Marrakech (Maroc). Betmag propune două pronosticuri, cu o cotă totală de 2,57, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la început de săptămână.

Spectacol în Maroc

Alejandro Davidovich Fokina și Federico Coria se înfruntă într-unul dintre cele mai interesante partide ale turneului Marrakech, din Maroc. Cei doi sportivi nu au impresionat în ultimele meciuri pe care le-au disputat. Motiv suficient să anticipăm că va fi o luptă strânsă, fiecare dorind să lase o impresie bună. Este greu de spus cine va fi mai norocos în momentul crucial, dar mizăm pe cel puțin 23 de game-uri în această partidă. “Peste 22.5 game-uri în meci” are cotă 1.95.

Miza pe iberic

Fernando Verdasco pornește ca favorit în meciul cu Pavel Kotov, în calificările de la Marrakech. În acest an, cei doi sportivi au avut evoluții oscilante. Recent, Verdasco și Kotov nu s-au întâlnit în vreun meci. Ibericul pare ușor în avantaj, datorită faptului că a avut mai multe zile de odihnă. Mergem pe mâna experienței, deci pe spaniol. “Fernando Verdasco învinge” care cotă 1.32.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate