Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (05.07.2022). Facem bani la Wimbledon

Ons Jabeur n-a cedat niciun set până acum la Wimbledon

Cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului a ajuns în faza sferturilor de finală. Am ales două dintre meciurile zilei de la Wimbledon pentru biletul de tenis propus de Betmag. Cu o miză de 100 de lei, puteți câștiga 278 de lei pariind pe două meciuri. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cameron Norrie, trei meciuri din patru fără set cedat

Deschidem biletul de tenis cu meciul dintre David Goffin (locul 58 ATP) și Cameron Norrie (12 ATP). Belgianul a arătat un tenis solid pe iarba londoneză, dar cu toate acestea perspectivele lui de avansare pe tabloul principal masculin sunt sumbre. La începutul turneului, David Goffin a evoluat cu încredere în meciurile cu moldoveanul Radu Albot și argentinianul Sebastian Baez, în care nu a cedat niciun set. Apoi a avut meciuri ceva mai dificile cu Hugo Umbert și Frances Tiafoe, cedând unul, respectiv două seturi. Jucătorul belgian este puțin probabil să fie pregătit pentru teste de rezistență cu adevărat serioase, deci în cazul său nu poate fi vorba despre câștigarea turneului.

Cameron Norrie, dimpotrivă, a luat rapid avânt încă din timpul jocului, iar asta s-a văzut în rezultatele sale. Doar spaniolul Jaume Munyar, în turul 2, a reușit să ia două seturi în duelul cu Norrie. Britanicul nu a cedat însă niciun set în fața celorlalți trei adversari, pe care i-a depășit fără prea multă tensiune. Norrie e productiv în turneul de acasă și ne așteptăm la un meci de „peste 3,5 seturi”. Cota pentru acest pariu e 1.56. 

Ons Jabeur n-a cedat niciun set la Wimbledon

Celălalt meci de pe biletul de tenis este cel dintre Marie Bouzkova (66 WTA) și Once Jabeur (2 WTA). Cehoaica arată un tenis grozav pe tărâm londonez și nu există nicio îndoială că nu va slăbi ritmul nici în meciurile rămase. Deși se prezintă bine în acest sezon, ea nu a reușit să-și completeze colecția cu titlul mult-așteptat din cauza incertitudinilor din momentele cruciale. Sportiva cehă își atinge treptat potențialul maxim, dar e clar că menținerea unei stabilități pe termen lungă nu va fi ușor de realizat.

Ons Jabeur nu a pierdut niciun set în turneu, ceea ce era de așteptat. În ultimele luni, tunisianca și-a dominat autoritar aproape toate adversarele, iar pe iarba londoneză probabil că va încerca să fie cât mai productivă. Câștigarea unui turneu de Grand Slam este un vis pentru reprezentanta Tunisiei și credem că va face un pas important marți după-amiază. „Jabeur câștigă 2-0” are cotă 1.78.

Biletul de tenis (05.07.2022)

Biletul de tenis (05.07.2022)

 

Agenții autorizate